i7 4790K ve GTX 960 Sisteme PSU Önerisi

Onur ka

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben bir sistem topladım fakat bu sisteme kaç Watt'lık güç kaynağı almalıyım? Sisteme yüklediğim resimden bakın ona göre söyleyin. Teşekkürler.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun amaçlı bir sistem toplayacaksanız galiba ama dengesiz bir sistem olmuş. I7 4790K işlemcinin yanına en azından GTX 97o gerekli. Eğer bu sistemi almayı düşünüyorsanız işlemciyi I5 4690K ile değiştirin. PSU olarak 600W şu anlık yeterli fakat 2. cümlemdeki değişikliği yapacaksan 650W fazlasıyla yeterli olacaktır.
 
Oyun amaçlı sistem toplıyorsanız @Muhammet YILDIRIM 'ın söylediği değişiklikler akıllıca olacaktır. 100 TL civarı bir fiyat artışı olur tahminen bu değişiklerle birlikte. Ayrıca eğer overclok tabanlı bir sistem kuruyorsanız ( ki K serisi işlemci ve Z serisi anakart tamamen bu isteği gösteriyor), stok işlemci soğutucusundan daha fazlasına ihtiyacınız olacaktır. Listeye bir de Cooler Master Hyper 212 Evo eklemenizi öneririm. Yoksa anakartınız da işlemciniz de gereksiz masraftan öteye gitmeyecektir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı