Bütün parçaları yanmış iPhone 5 ne kadara satılır?

fvzdmr0600

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2015
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar, benim telefonumun ekranını silerken su deymiş. Telefon 1-2 kere açılıp kapandı sonra bir daha açılmadı. Tamirciye götürdüğümde şarj etme yeri yapılacak dedi ve 100 TL istedi, sonradan telefonun içindeki tüm parçalar yandığı için 600 TL masraf çıkardı. Ben telefonu bu bozuk haliyle satsam ne kadar eder? (satarak üstüne belli bir miktar para ekleyip yeni telefon alacağım). Telefon iPhone 5.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Moralini bozmak istemem ancak iPhone 5'i geçen ay Teknosa 999 ya da 1.099 TL gibi bir fiyata satıyordu. Sıfır piyasası bile indi epey. 400-500 TL gibi bir fiyata bozuk haliyle satarsan kârlı çıkarsın. Cihaz temiz ise itiraz eden olmaz, hem dolar da yükselmişken şansın var demektir.
 
Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Telefon en fazla 3 ay kullanıldı, sonradan su değdiğinden dolayı bozuldu. Telefon açılıyordu sonradan kendiliğinden kapanıyor.

Yazdığın yorumdan dolayı teşekkür ederim ozgrylmzkcl arkadaşım. Şimdi telefon tamircide, fiyat çıkarıyor ucuz olursa yaptıracam ama tamirci fazla fiyat söylediği için telefonu satmak istiyorum. Telefon 500 yada 600 TL gibi fiyata satılırsa üzerine para koyup yeni telefon almak istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı