Snopy Rampage Sn-R2 Ses Gelmeme Sorunu

Ercan Umut

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2014
Mesajlar
400
Makaleler
3
Çözümler
3
Arkadaşlar yaz başı gibi sn-r2 aldım. Hiç dikkat etmedim ama bilgisayardan uzun bir süre çıkarmamışım. Bir işim içim kulaklığı çıkardığımda artık hoparlörden ses gelmiyordu. Birkaç gün sonra tekrar denedim ve sorun hala devam ediyor. Bir arkadaşımda buna benzer konu açmıştı, ona sordum ve formatla çözdüğünü söyledi. Acaba sorun neyden kaynaklıdır?
 
Bilgisayara takılı tüm ses aygıtlarını çıkar. Ses ayarlarına girince x'li kırmızı daire çıksın. Kulaklığı tak, eğer düzelmediyse kulaklığı başka bir bilgisayarda dene. Orda da çalışmadıysa kablolarında temassızlık oluyor olabilir. SN-R4 kullanıyorum, kulaklığa kablo sol tarafından geliyor ve bazenleri sağ taraftan ses gelmiyor, vuruyorum geliyor :). Temassızlık da yoksa format atmayı dene.
 
Ses driverini silip elinde mevcutsa anakart cd'sinsen yoksa internetten tekrar kurmayı deneyebilir misin? Hoparlörü başka bir bilgisayarda denedin mi yoksa ekrana monteli olanlardan mı?
 
Eve gidince şu adımları takip ederek sonucu paylaşın lütfen:

Denetim Masası -> Donanım ve Ses -> Ses -> Açılan yeni pencereden hangi aygıtın aktif olduğunu tespit edip buraya yazın ya da dahili hoparlörün devre dışı olmadığından emin olun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı