Ses Açıldığında Çalıyor Gibi Gözüküp Ses Gelmeme Sorunu

qarizma.hacker

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 10 masaüstü PC'de hoparlörden ses gelmiyordu. Hoparlörü laptopa takıp denedim çalışıyor.
Jackı kasanın arkasındaki yeşil girişe takıyorum ama ses gelmiyor. Kayıttan yürütme aygıtlarında sadece bir aygıt var. (Devre dışı bırakılmışları göster işaretli) : "Dijital Ses (S/PDIF)" hıgh definion audio aygıtı varsayılan aygıt yazıyor ve başka da aygıt yok. Bir ses açtığımda ise ses geliyormuş gibi gösteriyor ama hoparlörden ses çıkmıyor. PC ye tekrar Windows 7 attım aynı sorun burada da var.
Yardım edin lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartımın donanım kimliği:

" HDAUDIO\FUNC_01&VEN_11D4&DEV_1986&SUBSYS_1043818F "

Anakartınızı belirtin. Ya da ses kartınızın donanım kimliğini.

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

İnternetim bugün yarın kapanacak. Lütfen yardım ediniz Recep Bey. Ses kartımın donanım kimliği yukarıdaki gibidir. Teşekkür ederim.

Sevgili Technopat ailesi;
Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim, hiç yardımınız dokunmadı.
Kendi imkanlarım dahilinde bulmuş olduğum çözümü, aynı sorunla karşılaşan kişiler ile paylaşmaktan olmadığınız kadar memnuniyet duyarım.
Öncelikle ses aygıtımızın donanım kimliğini öğrenip, Google a "Devid.info ile sürücü güncelleme" yazıyoruz. Ardından önümüze çıkan ilk videoyu izliyoruz.
Yazımı okuma nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Eğer silmez iseniz başlığa "ÇÖZÜLDÜ" ekini eklemeyi unutmayınız.
(Yardımınız dokunmadı demiştim, özür dilerim bakın ne kadar da imla kurallarına uyuyorum.)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı