Windows Update - Hata 0x80246008

exper123

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
575
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1-2 gündür böyle bir hata alıyorum. Birkaç güncelleme var ama bu hatayı verdiği için güncellenmiyor. ''WindowsUpdateDiagnostic'' aracı işe yaramadı. Hata kodu: 0x80246008

Ekran Alıntısı.PNG
2.PNG

3.PNG
 
İlk yöntem sorunu çözemediği için ikinci yöntemi denedim. Güncellemeyi seçiyorum ama download ekranı geldikten sonra %0'da bir süre kalıyor ve ardından aşağıdaki hatayı veriyor. Bütün güncellemeleri tek tek denedim. Sonuca ulaşamadım.

dfffdfdfd.PNG

@THE_MILLER
 
Komutu denemiştim zaten ama sonuç alamadım. Şuan tek başına yükleyici ile KB3081444 güncellemesini yüklüyorum. Sonuç alamazsam uygularım.

Malesef olmuyor. Sorun devam ediyor. Yabancı forumlarda çözüm var gibi ama yabancı dilim olmadığı için tam ayrıntılı bakamıyorum. Özellikle bu KB3081444 güncellemesi ile ilgili.
@THE_MILLER

Sorun devam ediyor. Aynı hata kodunu dizüstü bilgisayarımda farklı güncelleştirmelerde vermeye başladı. Bu nasıl bir iş anlamadım.

Ekran Alıntısı.PNG


Güncel.
 
Denetim Masası > Dil ve Bölge > Bölge kısmından "Biçim" kısmını Türkçe(Türkiye) yaparsanız sorun düzelir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı