Logitech G230 vs G430 ?

Nusret Odabaşı

Hectopat
Katılım
25 Mart 2015
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum ve param yeterli miktarda var.
G430 almayı planlıyorum ama G230 da ucuz oluşu ile cezbediyor.
Hangi kulaklığı neden tercih etmeliyim sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G430 7.1 + ses kartlı. Ama ben size HyperX Cloud II öneririm. Kendim için sipariş verdim çarşamba günü gelecek. Deneyimlerimi de paylaşırım
 
G430 7.1 + ses kartlı. Ama ben size HyperX Cloud II öneririm. Kendim için sipariş verdim çarşamba günü gelecek. Deneyimlerimi de paylaşırım

O kulaklığı da biliyorum arkadaşım kullanıyor zaten denemişliğim var ancak kulaklık yapısı olarak logitech i seviyorum
Kısacası kararım bu ikisi arasında olacak
 
G230 kendi kullandığım kulaklık. Ses engelleme olsun süngerlerinin çıkarılıp yıkanabilirliği olsun, kablo uzunluğu olsun güzel ve kaliteli bir ürün. Ancak söyle bir durum varki onboard bir ses çıkışı kullanıyorsanız. Ürününüzün potansiyelinin bir kısmını kullanabiliyorsunuz. Kulaklık amplifikatörü olan bir ses kartı kullandığınızda farkı kendinizde hissediceksiniz. 5.1 Ev sinema sistemimi kullanmak adına Asus Xonar DGX 5.1 ses kartı satın aldım bununla birlikte G230 kullanıyorum. Ses kartınıız yok ise G230'a o parayı verdiğinize değmez. Şahsen ben böyle düşünüyorum. Amazondan sipariş verebilme imkanınız var ise G430 7.1 almanızda fayda var. Şuan %30 indirim ile 55$'a ürünü alabilirsiniz şuan ki kur ile ( Dolar 2.9078 ) 160 Lira üstüne masraflarıyla sahip olabilirisiniz.
 
G430 benimde kullandığım bir kulaklık 3-4 ay önce Vatandan 300 lira gibi bir fiyata edinmiştim. The Buffy zaten G230'un özelliklerini listelemiş, G430'un da arka kalır bir yanı yok kullanım kolaylığı,temizleme kolaylığı ve sorround ses sistemi gibi özellikleri olsun güzel bir kulaklık. İmkanınız da varsa ve Amazon gibi sitelerden daha öncede alışveriş yapmışsanız, amazondan yararlanmanızda fayda var.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı