Yetersiz disk alanı uyarısı!

cengiz gür

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ekranda zaman zaman çıkan yetersiz disk alanı uyarısını nasıl yok edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı görmek istemiyorsanız ya diski temizleyin ya da bi ihtimal işlem merkezinden halledebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Baidu cleaner indirip tarama sonucunda işaretlenmemiş olanları da işaretleyip temizlik yapın. Hala uyarı varsa çok fazla şey yüklemişsiniz büyük olan programları kaldırın veya D: diskinden takviye yapabiliyorsanız yapın.
 
Disk Temizleme seçeneğini kullanarak sabit diskteki gereksiz dosyaları silebilirsiniz. (Günlük dosya, Geçici sistem dosya, Küçük resimler, Son kullanılan dosyalar listeleri gibi önemsiz verileri temizleyebilirsiniz.) Bilgisayarım / Yerel Disk C sağ tıkla / Özellikler / Diski Temizle.
Eki Görüntüle 492737
Ek olarak CCleaner programı ile sistemdeki gereksiz dosyaları temizleyebilirsiniz. Haftalık yapsanız yeterli bu işlem için. Eğer sık kullanan biriyseniz bilgisayarı. Ayrıca mümkün mertebe eğer varsa hardiskiniz yedek olarak oraya alın dosyalarınızı kullanım alanına göre öncelik olarak. Yerel diskiniz olan C'yi mümkün mertebe son damlasına kadar değilde biraz alan bırakmanızı tavsiye edebilirim Çünkü tam dolu veya doluya yakın çalışması sağlıklı çalışmasını engelleyecektir ileri ki süreçlerde.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı