[Alındı] R7 370, H97 PC Mate, İ3 4160 Tabanlı Sistem

Dwyane

Hectopat
Katılım
3 Ağustos 2015
Mesajlar
181
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran A22lıntısı.PNG

Yukarıdaki sistemi aldım. Ekran kartı çevremdeki mağazada yoktu başka ilden getirecekler. Yarın veya sonraki gün gelecek. Oradaki çalışan parçalar gelince ben kuracağım dedi. Bende ben kurmak istiyorum dedim. Dedi olur sen kurarsın ama bir sıkıntı olursa parçalarda servise gitmesi gerek ama ben kurarsam bir sıkıntı çıkması halinde hemen parçayı değiştireceğim. Ben parçaları toplarsam bir sıkıntı çıkması halinde direk değişim olması gerekmiyor mu?
 
Eğer vatandan alıyorsan çalışanın direk değiştireceğini falan sanmıyorum. Vatan şöyle çalışıyor sen diyorsun ki bu ürün bozuldu. Vatana teslim ediyorsun vatanda senden alıp yetkili servisine teslim ediyor. Yani aracılık yapıyor. Direk değiştirme yapabileceklerini sanmıyorum. Fabrika kaynaklı bir hata olsa bile kendi stoklarından değiştireceklerini sanmıyorum. Yine de bir olay yaşamış arkadaş varsa bilgilendirecektir seni.
 
Hayırlı olsun mavi ekransız günler dilerim. Bu arada adam topluyorsa ve değiştirme garantisi veriyorsa bırak toplasın ama senin toplaman da yararlı olacaktır. Hemde tecrübe kazanmış olursun. (y)
 
Son düzenleme:
Ne olursa olsun o kadar para veriyorsun bence toplama bilgisayar almanın en zevkli yani aldığın parçaları kendin toplamaktır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı