Zenfone 2 Servis Süresi

Teşekkürler. Benimkinin bugün 5. günü umarım benimki de yakın zamanda gelir.

Bugün 7. iş günü olmasına rağmen haber yok telefondan. Sorunum tamamen yazılımsal olmasına rağmen bu kadar uzaması normal mi ?

---
Az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. Parça değişimi olarak gözüküyor ve parça stoklara bugün girmiş dedi. Yakın zamanda onarımı yapılacaktır dedi. Sorum şu : Tahminen kaç güne biter onarım ?
 
20 gün içinde tamirden çıkarıp sana ulaştırmak zorundalar.
Parça değişimi varsa 10-14 gün civarını bulur.
Yazılımsal sorunlar 5 gün içerisinde çözülür genelde.
Hatta 3 gün bile olabilir.
Ama bazı yazılımsal sorunlar androidin kendi yazılımsal sorunları olmayabiliyor.
İşlemcinin içindede bir yazılım var sonuçta.
Parçalarda hatalı yazılımlar olabilir.
Androidi en baştan kurmak bir şeye yaramamış olabilir.
Parça değişimi olması senin için daha iyi.
Hangi parçaları değiştirdiklerini alırken detaylı sorman senin için faydalı olacaktır.

Bu arada telefonun açılmama sorunu yazılımsal ya da donanımsal olabilir. Bunu anlamak için test yapmak gerekir. Belki telefonunuz şarj oluyor olarak gösterip şarj olmadığından açılmıyordur. Çok fazla ihtimal var. Ve emin olun tüm ihtimalleri deniyorlar.
 
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Yukarıda bir cevapta 4 gün içerisinde anakartın değiştiği yazılmış. Yazılımsal sorunum ise android boot ekranında iken hata vermesi. Fastboot, Recovery moda vs. girmeye çalıştığımda ise usb simgesi çıkıyordu. Yani hiçbir şekilde açılmama gibi bir sorunum yoktu.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı