iPhone 6 ekran yamulması ve Apple zorlu center

Tkeser

Hectopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
103
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2015 ocak ayinda almiş bulunduğum iPhone 6 cihazimi dün incelerken hiç düşürmediğim halde ekranın sağ alt köşesinde bir çıkıntı fark ettim. Bunun üzerine çarşamba günü için apple'dan randevu aldim.
Telefonda en ufak kılcal çizik bile yok. Hep kılıfla kullanıldı ve hiç düşmedi, ekranda kırılmaz cam filmi var.

Şimdi apple'a gittiğimde öne başka problemler yaratip onları mi öne sürmeliyim ( home tuşu kasıyor, Pil %20 de kapanıyor ya da mavi ekran hatası vb. şeyler ) yoksa direk gidip bu telefonun ekranı yamuldu değişim istiyorum mu demeliyim? Bazı firmalar garantiyi ülkedeki yasal açiklardan istediğini gibi yararlanip ayarlıyorlar ben de sonuçta dünya kadar para verdiğim cihazin garanti dişi kalmasini istemiyorum. Apple ve zorlu centerle ilgili deneyimleri olanlar ve önerisi olanlar paylaşirsa cok sevinirim.
 
Benzer bir olay İphone 5s imde başıma geldi telefonda çizik vs yoktu cam oynuyordu götürdüm aldığım yere cam oynuyor dedim ve gönderdiler yaklaşık 1 ay sonra yenisi geldi gittim aldım ama ben direk telefonu vermiştim bana yalnızca telefon verdiler eğer kutusu ile götürmüş olsaydım açılmamış kutu ile gelecekti.
 
Apple değiştirir diye düşünüyorum benimkine benzer bir konu değiştirir bence.
Kutusu ile vermedim ondan dolayı bana sadece telefonu verdiler diye bir olay bilmiyorum. Adamlar zaten swap cihaz (Kutu içinde sadece telefon vardır.) veriyorlar yani bütün değişim olarak verilen telefonlar swap cihazdır. Kutusu ile vereyim sıfır cihaz veriyorlar diye birşey ilk defa duydum.
 
Son düzenleme:
@OTOFAJİ Hocam swap cihazin normal sıfır cihazdan farkı nedir ?
Swap cihaz konusunda çok tartışma var. Acaba tamir görmüş yenilenmiş cihazlar mı yoksa sıfır cihazlar mı diye çok tartışma oldu ama ben tamir görmüş yenilenmiş cihazların müşteri memnuniyeti için değişim cihazı olarak veriliyor görüşündeyim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı