Vodofone Fiber İnternet nasıldır ?

  • Konuyu başlatan aRaSs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2B

aRaSs

Kilopat
Katılım
29 Mart 2015
Mesajlar
372
Yer
Malatya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır kullandığım TTNET artık beni bezdirdi. Başka bir sağlayıcıya abone olmak istiyorum. Turkcell ve Uydunet şehrimde bulunmuyor yoksa kesinlikle Turkcell'e geçmeyi planlıyordum. Size sorum Vodofone fiber internet nasıldır? Alt yapısını kendi mi çeker? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Konuyu yanlış yerde açmışım yönetici arkadaş doğru yere taşıyabilir mi onay vermeden önce?
 
Bu ülkede altyapı yoksa kimse altyapı çekmiyor bir kişi bağlanacak diye. Maalesef. Hatta birbirlerinin işlerini aksatıyorlar ki altyapı döşeyemesinler...

Ancak apartmanda ise apartman yöneticisi imza toplarsa "belki" çekerler fiber.
 
Recep hocam fiber hattı hali hazırda bulunuyor sitemizde. Vodofone ile görüştüm bugün TTNET alt yapısını kullanıyoruz ancak hizmet kalitemiz aynı değildir dediler.
 
Ben eski bir TTNET kullanıcısıyım. TTNET ile anlaşmamız bittirdikten sonra 3 kere 81 TL fatura geldi. Benim oturduğum yerde Fiber altyapı yok. Vodafone abonesi oldum. Vodafone ile anlaştığınız paranın bir kuruş bile üstünü almıyorlar. TTNET ile 55 TL anlaşmıştım ama hep 63 TL geliyordu. Vodafone ile 50 TL anlaştım ve hep 50 TL geldi. Vodafone TTNET altyapısını kullanıyor. Ama kesinlikle Vodafone daha iyi. Vodafone alın.
 
Adsl kullanıyorum.İnterneti bir süre kullandıktan sonra aşırı derecede yavaşlıyor.Turkcell iyidir.Hem de gece kuşu tarifesi gece rahatça oyununu oynarsın.
 
Adil kullanım kotasına takılıyor olabilir misiniz acaba? Turkcell'e geçmeyi bende isterdim ancak şehrimde Fiber alt yapısı yok.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı