CASPER CN.MNB-5200X GTA 5 kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopa, masaüstü bileşeni takamazsın.

-başta 2 3 dakika kasma olmuyor ama sonrasında kasma donmalar başlıyor.
Normal, Casper. Isınınca performansı düşüyor.
 
8 sene Casper kullanmış biri olarak söylüyorum sadece soba niyetine kulanılabilir. En fazla 10-15dk oynarsın ondan sonra araba motoru gibi ses çıkaran fanın gürültüsünü duymaya başlarsın. Isınacağı için ya kapanacak sistem ya da frekans düşürecek.
 
Ya peki Gta 5 açabilmem için hangi sistem parçalarını değiştirmem gerekiyor önerileriniz nelerdir Laptoplar için önerebileceğiniz ekran kartları varmı Gta 5 i açıcak.
 
Alt seviye dizüstülerin ekran kartı değişmiyor. Kasma sorunun ısınmadan kaynaklanıyor, termal macun ve fan temizliği yaparsan düzelme ihtimali var, ama Casper bu.
 
Alt seviye dizüstülerin ekran kartı değişmiyor. Kasma sorunun ısınmadan kaynaklanıyor, termal macun ve fan temizliği yaparsan düzelme ihtimali var, ama Casper bu.

Laptopum daha yeni 1 ay önce almıştım. peki deişmez diyorsun deişme şansı falan yokmu bu gta 5 i çok oynamak istiyorum fakat kasıyor lütfen birşeyler öner , akıl ver lütfen.
 
Söylediğine göre sorunun ısınmadan kaynaklanıyor, kasayı açmanız sıkıntı olabilir garanti açısından, servise durumu anlatırsanız belki bir şey yapabilirler. Söylemeniz gereken şey şu: Oyunu açtığımda ilk 2 - 3 dakika rahat kasmadan oynayabiliyorum fakat daha sonrasında kasmalar başlıyor.
Eğer Casper'in ürünleri gibi servisi de kalitesiz ise yapacak bir şey yok, ayrıca bu da size deneyim olmuş olur, Casper'dan uzak durmanız dileğiyle.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı