Facebook Yavaşlık Sorunu

  • Konuyu başlatan zzaf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2B

zzaf

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2014
Mesajlar
553
Makaleler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektronik Teknolojileri
Arkadaşlar sadece Facebook'a bağlanırken yavaşlama yaşıyorum. Download hızıma baktığımda 1.800 kb/sn ancak Facebook'tan mesajlarımı açtığımda veya video izlediğimde can çekişiyor. İnternet hızı diğer sitelere bağlandığımda gayet hızlı internetim, bu sorunu sadece Facebook'ta yaşıyorum.
@Murat5038 @Recep Baltaş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse farklı modemle deneyin. Bağlandığınız cihaz bilgisayar olsun. Güvenlik yazılımı varsa ilk başta bu yavaşlatıyor olabilir ancak sonraki tekrar dinlemede daha hızlı olacaktır olmuyorsa tarayıcı farkından kaynaklanabilir.
Wifi bağlantısı ile farklı tarayıcı üzerinden giriyorum gene yavaş. Halk eğitimin bilgisayarlarından girdim facebook a orda da yavaşdı. Ben anlamadım bu nasıl birşey.
 
Aynı durum bendede mevcut. Yakın zamanda modem değiştirdim. TPLİNK Archer D7 aldım. Modemden öncede sonra da aynı. diğer bütün sitelerde çok hızlı ama facebook can çekişiyor. Alternatif olarak DNS değiştirin demişler. Denedim ama çözüm olmadı. Belki sizde işe yarar. DNS ayarını 208.67.222.222 208.67.220.220 olarak ayarlayın belki sizde işe yarar. Bu konuda başka çözüm yolu bilen var mı acaba?
 
@Murat5038 Hesab ile alakalı değil çünkü evde başka kullanıcılarında hesaplarında aynı sıkıntı var facebook çok yavaşladı.
 
Bende sorun yok. Facebook'un yerel sunucularından birinde bir sorun olabilir. Facebook üstünde çalıştığı bir uygulamadan dolayı yavaşlık kaynaklanmış olabilir vs. Yani 1 hafta bekleyin düzelecektir. Ayrıca bilgisayar zararlılarına karşı da korumanızı sağlayın.
 
Aynı sıkıntı bende de mevcut VPN açık olduğun da sıkıntısız bir şekilde bağlanmakta VPN kapattığım da ya yavaş yükleniyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı