Facebook Yavaşlık Sorunu

  • Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1B

Kuty

Hectopat
Katılım
27 Mart 2015
Mesajlar
786
Çözümler
1
Son 3-4 gündür Facebook çok yavaş. Ayın 6'sında AKK limitim doldu fakat Turk Telekom DNS kullanıyorum, 1-3 mbs arasına düşünce internet hızı o daha iyi oluyor ama ne hikmetse sadece Facebook'ta var bu yavaslık. Virüs taraması da yaptım virüs çıkmadı Youtube'da, Twitch'de yayın ızleyebılıyorum donmadan ama Facebook'ta video izlenmiyor, resimler çok zor yükleniyor, sayfa çok zor yenileniyor sebebi nedir yardımcı olur musunuz?
 
Arkadaşlar bugünlerde böyle yavaşlıkların sebebi bugün olan patlamanının görüntülerinin paylaşılmasını ve insanların yanlış bilgilendirilmesini önlemek.
 
Aynen bende ZenMate ile bağlanıyorum. Siyaset konuşmakta istemiyorum fakat yine kendi ile ilgili konular çıkmaması için yavaşlatmıştır.
 
Böyle patlamalı, kanlı günlerde görüntülerin çok hızlı bir şekilde yayılmasını engellemek için yapıyorlar böyle günlerde hep olur. ;)
 
İyi yapmışlar bence çünkü sosyal medya her kesim tarafından kullanılıyor ve bazı kesimin paylaşılacak görüntüleri görmesi ihtimalini düşünmek lazım kardeşime facebook profili açmıştım ana sayfasına öldürülen teröristlerin fotoğrafları gelmiş nasıl olduysa, bana göstermişti hesabını kapattım bende kullandırmıyorum psikolojisi bozulur psikopat olur çocuk :D
 
Şu anda bir sansür var, patlamayla alakası yok... Maksat insanlar konuşmasın, haber okumasın, kimsenin görüşünden haberi olmasın...
Dediğim gibi patlamayla alakası yok, basit bir operasyonda bile sansürlerler bunlar interneti, boşuna kendinizi avutmayın.
 
Son düzenleme:
Facebook'daki yavaşlama bir haftayı aşkın süredir var ne alaka patlama olayları felan? Üstelik facebook sadece bazı yerlerde yavaşladı bazı yerlerde hiç bir yavaşlama yok bu facebook un yerel sunucuları ile ilgili bir sorun olabilir. Güncelleniyor ve yeni şeyler ekleniyor facebook a mesela "Uğradığın için teşekkürler! Yakında yeniden görüşmek dileğiyle." tarzındaki uğurlama mesajı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı