Dark VGA to DVI-D Çalışmama Sorunu

Jack Hobs

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2015
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 6 aylığına evim dışında bir yerde kalacağım ve kendi monitrumu yanımda götürme şansım bulunmuyor. Bunun için Dark marka Vga to Dvi-d çevirici adaptör satın aldım. Bilgisayarı çalıştırdıktan sonra bios ekranı karşıma geliyor ve MSI Gaming Series logosunu görüyorum. Daha sonrasında daha masaüstüne gelmeden monitorum kabloyu kontrol edin demeye başlıyor ve hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Nedeni nedir sizce? Ek bilgi olarak da şunu söyleyeyim: Dvi tarafındaki bir pin içeri doğru konumda bulunuyor yani diğer pinlerden daha kısa gibi duruyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

???

Garantiye yollandı ve stabil çalıştığı söylendi. Arkadaşımın bilgisayar ve monitörü için çalıştı fakat benim monitörümde çalışmamakta. Bende yeni ekran kartımı takamadığım için r7 240 takılı. Bu kartta denendi. Gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Yardım edebilecek kimse yok mu?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı