Sıvı soğutma tavsiyesi

Silverstone daha başarılı mühendislik harikasıdır... Düşünmene gerek yok bence td02 modeli bence daha iyi td03'den ama 2'si arasında kaldırsam yine Silverstone diyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tundra serisi tercih edilebilir seviyede ürünler sunuyor bu doğru ancak mühendislik harikası olduğunu da kim çıkardı? Nereden buluyorsunuz böyle iltifatları? Maalesef tahmin üzerine öneride bulunma gibi bir lüksümüz yok. "Bence daha iyidir" isimli bir gezegen yok.

Nepton serisi Seidon serisinin yerine gelen seridir, bilindiği üzere Sedion'lar pek de başarılı olamadı. Nepton'larda CM üretimi parçalar kullanılmaya özen gösterildi. Seidon gibi bazı sorunları olan soğutucular değil yani. 140XL ve 280XL modellerine baktığın kalite farkını dışarıdan bile anlarsın.

Tundra TD03 16x12cm alana sahip 27mm genişliğinde bir radyatöre sahip.
Nepton 120XL ise 15x12cm büyüklüğe ve 38mm genişlinde radyatöre sahip.

İkisi arasında uçurum olmasa da hangisi daha iyi dersen Nepton 120XL daha iyidir.
Ancak olayın içerisine fiyatın da girmesiyle birlikte Tundara serisi de tercih edilebilir konuma geliyor.

Bütçen yüksek değilse 300TL'den Tundara TD03'ü gönül rahatlığı ile alabilirsin. Bütçe varsa Nepton 120XL'i tercih edip biraz daha iyi performans ve kaliteye sahip olabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı