GTX 970 Oyunlarda HDMI Sinyalininin Kesilmesi

Selcuk11

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, size bugün yaşadığım olayı anlatacağım. İlk başta msi gtx970 ekran kartımla 1 hafta boyunca sorunsuz fallout 4 oynadım. Yeni nvidia driverlarını kurdum ve birkaç gün daha sorunsuz oynadım. Fakat bugün ne değişti bilmiyorum, bilgisayarı açtım max 5dk fallout 4 oynadım ve aniden ekran karardı. Monitörüm sinyal yok uyarısı verdi, ekran kartına kasanın penceresinden baktığımda ışığı yanıyordu. Bilgisayara hard restart attım ve tekrar açtım. Sorunsuz açıldı ve ardından yine oyunu oynayınca sinyal yok hatasını aldım. Buraya kadar olan kısmı şu youtube videosunu yükleyen kişi de yaşamış :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz araştırmayla bunun kesin bir çözümü olmadığını, Windows'u güncellemek gibi işlemlerin önerildiğini öğrendim. Aynı sorunu belki kendi yarattığım yapılardan kaynaklanıyordur diye tekrar oyuna girmemle yaşamam bir oldu. Fakat bu sefer ekran kartımın ışığı yanmıyor, fanları dönüyordu. Soruna neyin sebep olduğunu kestiremiyorum çünkü daha önce hiçbir sorun yaşamamıştım. Şu anda her ne yapsam da bu sorun devam ediyor, ekran kartımı bilgisayarım tanımıyor (Bilgisayarın gücünü kesip açmak, restart tuşunu kullanmak gibi birçok şey denedim.) Bu konuyu hdmi kablosunu anakarta bağlı bir şekilde yazıyorum. Kartımın garantisi devam etmekte sizce ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.
@Recep Baltaş konuya el atarsa çok memnun olurum. Taktir edersiniz ki karmaşık ve ciddi...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı