Windows 10 "1511" Yüksek RAM Kullanımı Devam ediyor mu?

İsterseniz temiz kurulum yapın. Eski işletim sisteminizden kalan sorunlar Windows 10'a geçmesin. Ben bir kaç bilgisayarı yükseltme ile geçirdim. Öncesinde sorun olmadığı için sorun çıkmadı.

Temiz kurulum için USB'den kurulum yapmanıza gerek yok. Windows içinden kurulum başlatırken ayarları koruma seçeneği otomatik olarak seçilecek. Üzerine tıklarsanız 3 seçenekten 2. olan temiz kurulum yapar, 3. C sürücüsünü silip kurulum yapar.

Bunu söylediğiniz çok iyi oldu http://www.medyasultanbeyli.com/sultanbeyli-images/windows-10-temiz-kurulum.jpg şu resimdekini diyorsunuz galiba değil mi ? ikinci olan.
 
Evet 3 seçenek var. Sadece yükseltme yaparken bu şekilde kurulum yapılıyor zannediyor çoğu kullanıcı. Windows 10 içinden kurulum yaparken de aynı yöntem izlenebilir.
 
Hocam C:\$WINDOWS.~BT şu dizine girdiğim zaman "DUDownload" ve " Sources" DuDownload klasörüne girdiğimde setup var üzerine geliyorum windows 10 setup yazıyor tüm dillerin klasörlerini falan var.
 
Verdiğim bağlantıdaki yöntemi uygulayıp iso haline çevirdiniz mi? Çevirdiyseniz C:\$Windows.~BT klasörünü ve ona benzer bir klasör var $Windows.~WS oluşmuşsa onu da silin. Tekrar setup.exe çalıştırın.

BEST FIX: Setup couldn’t start properly. Please reboot your PC - Appuals.com

Hocam kurcaladıktan sonra o isoya çevireceğim klasör kayboldu bende usb belleğe windows 10 u atıp sadece ssd yi sıfırlayıp temiz kurulum yapıcam :) şimdi tek temennim ram sorunu yaşamamak :)

Malesef sonuç yine hüsran % 100 oluyor ama sonrasında hata veriyor hata kodu aynı 0XC1800103-0X90002 ....
 
Bilgisayarı USB ile başlatıp USB'den kurulum yaparken mi bu hata çıkıyor? Belleği çıkartıp denediniz mi? Bellekleri DIMM2 ve DIMM4'e takın. Belleklerde de sorun olabilir Memtest86+ programıyla kontrol edebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı