Windows 10 klavye fare sorunu

ryojikaji

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2015
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Bugün öğlen Windows 10 kurdum, sorunsuz çalışıyordu. Akşam 5 gibi bilgisayarı güç düğmesinden kapatmışlar, tekrar açıldığında klavyenin ve farenin ışıkları yanıyor fakat çalışmıyordu. Başka slota taktım yine çalışmadı, bütün USB girişli donanımı çıkarıp fişi falan çekip tekrar açtım yine tık yok ama bu sefer de ışıkları yanmıyor. Başka klavye ve fare takıp denedim.

Bios ekranından bir şeyler yapılabilir gibiymiş sanırım ama klavye çalışmıyor. Giremiyorum dolayısıyla. Windows açılırken no keyboard detected yazısı geliyor bir de.

Fikri olan?
 
Farklı klavye ve fare takıp denedim çalışmıyor. Hatta şöyle söyleyeyim, hiçbir USB portu çalışmıyor kasadaki, kamera vardı kullanmadığım onu taktım o da çalışmıyor.
 
Jumperla BIOS sıfırlama hiç mi hiç riskli bir işlem değildir. Bilgisayarın klavyeyle BIOS'a erişemediği durumlarda BIOS'a girişi sağlar.
 
Ben az önce araştırdım da, şimdi pili falan çıkarıp taktım sıfırladım, sonrasında klavyeyi hala gormuyor olma durumu var mı? Olursa nasıl ayarlayacagim?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı