S3 mininin Brick Olması

l0kan1

Kilopat
Katılım
11 Eylül 2014
Mesajlar
333
Çözümler
1
i8200N model telefonum brick oldu. Jig ile denedim sonuç değişmedi. Servise gönderme şansım yok. Yardımınıza ihtiyacım var.
 
Cihazım odin ile bağlanmıyor ve hiç bi tepki vermiyor. Batarya taktığımda bi süre sonra ısınıyor. Cihazın çalıştığını gösteriyor sanırım.
 
Hard Brick ise JTAG gerekir. Ondan önce denenebilecek bir kaç yöntem daha vardı telefonun şarj soketinden + ve - arasında direnç bağlanıyor. Tam değerleri hatırlamıyorum. Öyle olunca downloada geçiyordu. S4'ü öyle düzelttim bir zamanlar. JTAG'lik bir iş varsa pahalıya gelir.
 
Bence evde deneyip telefonu mahvetmeyin. En yakın telefoncuya uğrayıp maliyetini sorun. Fahiş bir fiyat söyleyemezlerse, onlar düzeltsin.
 
Hard Brick mi yoksa Soft Brick mi oldu ? Eğer hiçbirşeye tepki vermiyorsa Hard Brick oldu ve JTAG gerekir 150-200 tlye düzelttirebilirsiniz.
 
Bence evde deneyip telefonu mahvetmeyin. En yakın telefoncuya uğrayıp maliyetini sorun. Fahiş bir fiyat söyleyemezlerse, onlar düzeltsin.
Hard Brick ise sadece JTAG. JTAG 150-200TL. fakat arkadaş ısınıyor demiş USB'den direnç bağlama yöntemi ile downloada geçme ihtimali var. Bence denemesi lazım.
 
İlginiz için çok teşekkür ederim. Şarj soketinden arkadaş birşey soktu ama yanıt vermedi cihaz. JTAG yöntemi dediğiniz anakartına direk yazılım atılması mıdır ? Evde yapabilecegim iş varmı?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı