Asus GTX 970 Strix'den Memnun Musunuz ?

MSI GTX 970 öneririm, bir süredir kullanıyorum en ufak sorun görmedim, gerek tasarımı, gerek performansı olsun mükemmel. Zaten 4K takılmıyorsan R9 390 8GB Ram göz boyama kanımca.
 
R9 390 Alacaksan MSI öneririm kartı çok zorlasam bile 66 dereceyi gördüm en fazla. GTX970 için Strix modeli iyi bir tercih olacaktır.
 
Kendi deneyimlerimi aktarayım, Haziran ayından beri kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. 1620 MHZ (şu ana kadar OC işlemini bu kartta bu kadar abartan görmedim.) saat hızında maksimum yükte 80 dereceyi geçmiyor ki bu muhteşem bir şey. Bu hızda GTX 970, stok GTX 980'i rahatlıkla geçiyor. CS:GO, LOL, Dota 2 gibi oyunlarda (OC yok) fanlar bile dönmüyor. Soğutması gerçekten çok iyi. Tavsiye ederim.
 
@Ensar Karakaya Aynen öyle. Şu ürünleri kullanmayıp da R9 390'ı övenler var. Sadece Benchmark puanlarıyla olmaz bu koçum. Ben R9 390 kullandım. Aşırı ısınıyor, fazla güç çekiyor ve kart her daim ses çıkarmak için tasarlanmış gibi. Oyuna bir giriyorsun, fanlar bir coşuyor, kart yükte 85 dereceyi buluyor. Ben GTX 970 extreme overclock ile bu değerleri görmedim yahu. Fanboyluğun da bu kadarı fazla.
 
Merhaba dostlar. Asus GTX 970 Strix kullanan arkadaşlar için soruyorum; bu ekran kartından memnun musunuz? Olumsuz yönleri fazla mı, bu ekran kartıyla toplanılabilecek bilgisayar fiyatı aralığında bu ekran kartını tavsiye ediyor musunuz ?
dostum için ferah olsun rahatlıkla alabilirsin ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum sorun olmadı şükür .
 
Amd herşeyden önce ısı sorununu çözmesi gerek. Watt/Performans oranını yukarı çekmesi gerek. 970 200 Wattı zor görürken 390 yükte 300ün altına inmiyor. Ve GPU'ları Nvidia'ya göre kalitesiz. Malumunuz aynı fiyattalar hemen hemen. AMD aklını kullanıp fiyatları düşük tutsa, Nvidia ekmek yiyemez.
AMD GPU'ları güç olarak Nvidia'dan daha iyi olmasına karşın Nvidia oyun pazarındaki payı ile daha optimize oyunlar çıkarttırıyor. Örnek R9 380'de 5 milyon transistör var, GTX 960'ta ise neredeyse yarıdan biraz daha fazla fakat oyunlarda aralarında çok fazla fark yok. AMD'nin yapması gereken oyun piyasasında payını arttırması. Bu arada R9 390 ve 390X'te Asus'un soğutması başarılı değil MSI daha iyi soğutuyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı