Casper CSY 4702B BIOS Güncelleme

respawnables

Kilopat
Katılım
28 Kasım 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sevgili Sosyal sakinleri,

2014 yılının mayıs ayında Casper notebook aldım. Şu an Win 10 Home SL olarak kullanıyorum. Dün joystick takıp oyuna girdiğimde "kmode exception not handled" hatası verdi ve PC yeniden başlatıldı. Araştırdım sürücüleri ve BIOS'u güncellemem gerektiğini öğrendim. Casper'in sitesinde BIOS dosyaları yok. Bilgisayarımın özelliklerini text şeklinde yüklüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım ? Bu BIOS dosyasını nereden bulabilirim ?
 

Dosya Ekleri

  • Report.txt
    575,8 KB · Görüntüleme: 2.444
O hatadan sonra sorun çıkaran driver adını göstermesi gerekiyor. Sadece o driverı sisteminize uygun olanla değiştirirseniz sorun çözülür.
 
Kardeşim ekran görüntüsü alamadım ama aynn şöyle yazıyordu :

kmode exception not handled ( dump_wmimmc.sys) biraz araştırdım win 10 a gelen en son güncellemeden dolayı oluşuyormuş bu sorun bilgisayarlarına format atanlar sorunlarının çözüldüğünü söylüyor. Ben şuan format atamam acaba windows çözüm niteliğinde bi yama yayınlar mı ?
 
Windows güncellemelerinin yüklü olduğuna emin olun. Antivirüsünüzü oyunu açarken kapatıp deneyin. Bu arada oyun metin2 ise o oyunun anti-hile yazılımı eski, bildiğim kadarıyla. Yani sorun Windows'da değil oyunda olabilir. Oyunun güncel sistemler için update yayınlaması gerekiyor.
Bir kaç şey daha önereyim:
Memtest ile belleklerini kontrol edin ve Driver Identifier ile en son driver ları kurun.
Ama tabi ki bunlar büyük ihtimalle çözüm olmayacaktır. Az önce yazdığım gibi sorun oyunun anti hile yazılımında.
 
Söylediklerinizde haklısınız metin 2 deki anti hile programı benim oynadığım oyunda da var . Hemen oyunun en son sürümünü indirip tekrar deneyeceğim. İlgilendiğiniz için sağolun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı