Notebook Soğutucu Tavsiyesi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu buldum umarım işe yarar. Sökmeden önce batarya çıkıyorsa önce çıkarın. Sökerken vidaların boyutu farklıysa bir çay tabağına o vidaları koy. Geri takarkende dikkatli ol. Termal macun sürebilirseniz sürün.
 
NOTEPAL INFINITE EVO 12" - 17" NOTEBOOK SOĞUTUCU (3 Port USB)
ZM-NC11 12"-17" NOTEBOOK SOĞUTUCU 220MM FAN- (SİYAH)
Zalman ZM-NS2000 Laptop Soğutucu ve Standı

bu 3 ü arasında kaldım hangisini önerirsiniz uzun ömürlü ve soğutma performansı önemli isterse son ses çalışsın bir de temizliği kolay olursa iyi olur cidden.
İnfinite evo öneririm çoğunlukla olumlu yorum gördüm. Yıllardır satılan bir ürün zaten bir dezavantajı olsaydı duyulurdu.
 
@Ali Güngör bey youtube'da Frisby Laptop soğutucu incelemenizde bu tarz soğutucuların pek işe yaramadığını söylemiştiniz
Şimdi ben Zalman NS2000 almayı düşünüyorum çünkü Laptop'um çok ısınmadan dolayı kapanıyor bir faydası olmaz mı ?
 
Son düzenleme:
Laptop soğutucular çok üst seviye olmadıkları sürece 2-5 derece arası fark yaratıyorlar; daha iyi verim alan kullanıcılar da var zira kasadan kasaya, soğutucudan soğutucuya fark var. O birkaç derece kimi kullanıcı için çok önemli, sizin sisteminizin kapanmasını engelleyebilir ama yeterli olmama ihtimali var. Bu yüzden kullanıcılar çok fazla ümit bağlamamalılar.
 
@Ali Güngör Ali Hocam konuyu biraz hortlattım ama sormak istediğim konu su benim laptopum Asus k53sd sanırım 15.9 inç. ben sogutucu almak istiyorum. Kendim yaptım 1 tane 2 adet masaüstü kasalardaki fanalrdan yeni almıstım ama çok verim alamadım. Bana bir soğutucu önerirmisiniz ? Ve büyük tek fan mı daha iyi olur yoksa orta 2-3-4 vb. fanlılar mı daha iyi olur hangisinde sogutma daha etkili olur ? Ve birde laptop hava cıkısına takılacak sekilde vakumlu sogutucular var onlar sizce nasıl ?

Ariyetten bunu önerdi bir arkadaş nasıldır ? = TX ErgoDUO 9-17" 14cm Çift Fanlı, 2xUSB, 5xYükseklik Ayarlı Fiyatı
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı