80.000 TL Sıfır Araba Önerisi

Arkadaşlar peki arabanın döşemelerini arabayı alırken isteğimize göre alabiliyormuyuz?
 
Arkadaşlar peki arabanın döşemelerini arabayı alırken isteğimize göre alabiliyormuyuz?

Sıra beklemek istemiyorsan, galeride ne varsa onu alıyorsun ki, genelde ww'de 2 -3 ay sıra oluyor. Yalnız jetta o para verilmez bence, onun yerine 1.6 TDI BMT 110ps düz vites tercih edebilirsiniz. Modelin 1.4leride var.
 
Jettada tek kuşkum ısı yalıtımı iyi değil diyorlar, bilemiyorum.

Jettada tek kuşkum ısı yalıtımı iyi değil diyorlar, bilemiyorum.
Isı yalıtımı demişim ses yalıtımı olacak . Dışardaki ses arabanın içinde diyor bazı tanıdıklarımız, bilginiz var mı bu ses konusunda?
 
Hocam bizimtanıdğın Wolksvagen bayisi var. Gidip yeni Jetta'da test sürüşü yaptık. Yol sesi yok gibi. Rüzgar sesi 120 km/s sonra gelmeye başlıyor. Superb alırsanız 120 beygirlik modeli önermem. Zaten bir tek 1.6 TDI motorla alabiliyorsunuz. Pek yürümüyor gibi. Eğer aracı doldurup gezecekseniz biraz performans kaybı olabiliyor. Kimi test eden kişiler ise yeterli performans veriyor diyorlar.
 
1.4 D-4D Toyota Auris Advance tercih edilebilir, corolla hoşunuza gitmediyse, Fiyat : 80.000 tl
veya
1,4L i-VTEC Elegance Honda Civic Hatchback, Fiyat : 70.800
Japon arabalarına bir hayranlığım var, o yüzden bunları önermeyi düşündüm ileriye dönük araba isterseniz.
 
Kesinlikle ve kesinlikle FORD Focus diyorum. Çok atik bir arabadır çok sağlam alt yapısı var , köyde 1 ay bozuk yollarda taş yollarda kullandık , sorun çıkarmadı son derece güvenli arabadır .Parçaları zaten ucuz her yerde servisi var. Çok konforlu eğer uzun ömürlü araç istiyorsan alırsın FORD olursun lord. Ek olarak volkswagen servisleri vs. çok pahalı jetta konforlu bir arabadır ama sana focusun o virajdaki rahatlığını dinamikliğini vermez.
Biraz reklam yapmışsın kusura bakma. 2 sene Jetta'ya bindik, virajlar çok keyifliydi :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bagaj ihtiyacınız çok yoksa ben size Golf öneririm. Jetta ile arasında inanılmaz kalite farkı var. Passat kalitesini yaşatıyor daha uygun fiyata. Benzinli veya dizel tercihleri size kalmış. Benzinli olarak piyasanın en ekonomiklerinden biri diyebilirim. Performans olarak ta öyle. Ayrıca Türkiye'de arabayı daha alırken düşündüğümüz ikinci el konusunda da kendi sınıfında en iyidir. Sedan araba düşünüyorum derseniz de Jetta yerine Corolla öneririm.
 
Biraz reklam yapmışsın kusura bakma. 2 sene Jetta'ya bindik, virajlar çok keyifliydi :D

Jetta ya binince lüks araç mı oluyor Doğuş Otomotiv'in pazarlama taktiği bu Volkwagen'in jetta modeli avrupa da adı geçmiyor. 50 kmh ile viraja girince ne yazar. Daha yaşın küçük pek anlamazsın. İnkar etmeyeceksin. BMW Mercedes e de bindim Focus'un tadını vermiyor. Çok mu kazık yediniz anlamıyorum ki şu Volkswagen'cileri.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı