Steam (Paybyme) "Ödeme işleminiz tamamlanmadı" sorunu

Katılım
24 Ekim 2014
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam forum üyeleri size yaşadığım bir sorunu anlatıp sizden çözümünü isteyeceğim, 15-20 kez kontrol etmeme rağmen ve kartta yeterli bakiye olmasına rağmen her zaman şu hatayı alıyorum : "Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin." Aşağıdaki bilgilerde hata olduğunu söylüyor ama en ufak hata yok bunun nedeni ve çözümü nedir ? Teşekkürler.
 
Kartiniz internet odemelerine kapali olabilir bi bakin bence. Ben bu sorunu bir kere yasadim 2 yildir oyun aldigim kartla, onda da 2. denememde bir sorun cikmamisti. Bankanizin musteri hizmetlerini arayarak yardim almayi deneyin.
 
Kartınızda yeterli bakiye var mı kontrol edin. İnternet alışverişine açık mı değil mi kontrol edin.
Ve eğer satın alırken-eklerken visa,master card gibi seçenekler varsa doğru seçtiğinize emin olun. Sorun kartınızda,bankanızda değilse steam destekten yardım isteyin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı