Video_Tdr_Failure (atikmpag.sys) - Mavi Ekran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

exper123

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
575
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün akşamdan beri bu hatayı alıyorum. Bilgisayar açılırken sürekli bu hatayı veriyor. Hatanın nedeni AMD ekran kartı. Güvenli modda açıp, sürücüleri silip tekrar kurdum ama sonuç değişmiyor. Ayın 8'inde Update yeni AMD sürücüsü yüklemiş. 15.7.1 sürümü. 15.10 betayı denedim, sorunu çözemedim.

Windows 10 Home
İntel HD Graphics 3000 - ATI Radeon HD 7400M
Del Inspiron 5110

IMG_20151013_235503.jpg


Minidump: Yandex.Disk
Rapor: Yandex.Disk
 
Güncel İntel ve AMD sürücü kurulması gerekli. Sosyalde %90'nının yaptığı yanblış burada Siz direkt AMD kullanıyor sanıyorsunuz ama o İntel'i oraya boşuna koymamışlar onu güncellemeden AMD güncellenmez haberiniz olsun. DDU ile İntel ve AMD silip dediklerimi yapın güncel bios kullanın.
Hala düzelmez ise bunu uygulayın:
[Çözüm] VIDEO TDR FAILURE, VIDEO TDR TIMEOUT DETECTED Mavi Ekran
 
O kadar bilgim var. Zaten ben değil Windows Update güncellemiş. Silip güncel İntel ve AMD sürücülerini kurmuştum ama sonuç alamadım.

@Murat5038 Programı denedim ama sonuç vermedi.
 
Denedim olmuyor. Hep güncelliği savunmuşumdur ama bu Windows 10'a ayar oldum. Geçende güncelleme ile ilgili sıkıntı olmuştu. Tekrar format atmak zorunda kalmıştım. 1 haftada 8-10 kişiye Windows 10 kurmama rağmen beni pek açmadı. Bir süreliğine 8.1'e geçeceğim.

Windows 8.1 kurdum ama hata vermeye devam ediyor. Yabancı bir kaynaktan bir çözüm yolu buldum ama anlaşılır bir şekilde çevirilmesi lazım. Ekran kartı arıza yapmış olabilir mi ?
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1656824/atikmdag-sys-error-bsod-startup.html
 
Dediklerini yaptım. En güncelini de denedim bir önceki sürümlerini de ama olmuyor. Hatta bilgisayarı komple söküp bakım yaptım ama yine aynı hatayı veriyor. Bilgisayarın garantisi biteli çok oldu. Ayrıca ekran kartı, ana kartla birleşik. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.
 
Bu hata bende de oluyor. Özellikle oyunlarda Alt+tab yaptığım zaman geri oyuna dönerken takılıyor ve mavi ekran geliyor. Windows 10'a geçince oldu. Intel ve Nvidia sürücülerini silip baştan kurdum. Hala alıyorum. Şu an da Witcher 2 oynarken alt+tab yaptım, geri oyuna girerken hata verdi.
Tam çözümü yok mu bunun bilinen?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı