Yeni Radeon Sürümü: Crimson

amd-radeon-3-1448375739.jpg

AMD yeni Radeon sürümünü tanıttı:

AMD'nin yeni Radeon Sürümü; Crimson'un, eski sürüm Catalyst 'e göre artıları şunlar:
1) +20% oyun performansı,
2) -33% oyun yüklenme süresi,
3) 1.8 kat enerji tasarrufu,
4) Yeni arayüz,
5) Eski yazılıma göre 10 kat hızlı başlama,
6) Monitörleri 3 kat hızlı başlatma,
7) AMD LiquidVR

Detaylı bilgi: Gaming: Introducing Radeon Software Crimson Edi... | Community
Crimson+infographic+20112015+FINAL+PNG-02.png








Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirmek için: Download Drivers
 
Son düzenleme:
CPU Overdrive sekmesini bulamadım, kaldırılmış sanırım? CPU hız aşırtmasını artık AMD sürücüleri üzerinden yapamayacağız galiba.
 
GPU Overdrive mevcut, CPU Overdrive gözükmüyor. CCC'da CPU frekans hızını test ederek sabitleyen bir ayar vardı.
 
Adsız.png

Sürücünün hatalı olduğunu AMD firması doğruladı yeni sürücüyü yayınlayacaklarını açıkladılar bu sürücüyü kullanmamanızda yarar var.
 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 121180
Sürücünün hatalı olduğunu AMD firması doğruladı yeni sürücüyü yayınlayacaklarını açıkladılar bu sürücüyü kullanmamanızda yarar var.
AMD zaten sürücüleri doğru düzgün çıkartamıyor hata oluyor. Ayrıca sürücü hala güncelleme aşamasında yeni sürücüyü de paylaştım zaten.
 
Maalesef ki ben laptop kullanıyorum ve mobil gpu da çok başarısız. Özelikle driveri kötü ek bir şey yok hiç. Zar zor destek veriyor. Tasarım güzel olmuş ancak hala bir önceki catalyst' i kullanıyor başlangıç sekmesinde farkettim. Açıyorum bi gaming sekmesi ile sistem sekmesi var sadece :D. Dell sağolsun o olmasa Amd mobil gpu pazarında yok olcaktı.
 
Birileri bu ekran kartına çıkmayacak diye haberler atmıştı. Ama en son sürümünü kullanıyorum ve çok hızlı oyunlarda ki fps oranı %20 arttı..
ss.png
 
The Witcher 3 Wild Hunt oyundaki sorunlar devam ediyor mecbur 15.10 geri döndüm tekrar Grand Theft Auto V harita problemide düzeltmemişler sadece fan devirini düzeltip sunmuşlar arayüz düzeltmeyle olmuyor bu adamlar beceremiyor sürücü olayını birdahaki kart seçimim kesinlikle Nvidia kafam rahat olur en azından.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı