i5 6500 R9 380X Sistem

nuvola15o7

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2015
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese selamlar. Önümüzdeki ay içerisinde bir sistem toplama düşüncesindeyim fakat aklımda birkaç soru işareti bulunmakta bunları size danışmak istiyorum.
Adsız.png
Sistemi bu şekilde almayı düşünüyorum ama 1-2 sorum olacak. Öncelikle ekran kartı için yeni Pascal mimarisine sahip kartları beklemeli miyim yılın 2. çeyreğinde piyasaya çıkacağı söyleniyor az bir zaman değil 5 küsür ay var önümüzde. Bir de yeni mimari ile fiyatlar nasıl olur bu fiyat segmentinde bir kartın çıkması ne zamanı bulur hiçbir fikrim yok. Bunun yanında işlemci hakkında da bir sorum olacak acaba 6500 yerine 6400 tercih etsem çok bir performans kaybı yaşar mıyım mantıklı bir hareket olur mu? Ya da AMD'nin yeni çıkaracağı işlemcileri de beklemeli miyim?
Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
 
Bence beklemen faydalı olur bakarsın dolarda düşer daha rahat alırsın. 6500 ile 6400 arasında çok bi performans farkı yok ama 6500 almak daha faydalıdır. İşlemcide AMD'yi düşünmeni önermem .
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı