Çözüldü Kilit Ekranı Geç Geliyor

  • Konuyu başlatan Bekir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 10B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
B

Bekir Öztürk

Ziyaretçi
Bugün telefonuma Live Lock Screen BETA uygulamasını yükledim. Tasarımları sevmediğim için uygulamayı sildim. Eski haliyle kullanıyordum kilit ekranımı. Şimdi ise kilit tuşuna tıkladığımda 5-6 saniye sürdürülüyor yazısı geliyor, sonra kaydırma kısmı geliyor. Önceden salisesinde oluyordu. Şimdi ne yapıp düzeltmeliyim? Bir şey bulamazsam sıfırlayacağım cihazı.
 
Malesef sisteme dahil edilmiş bir uygulama değil, bu nedenle kasmalara sebep verebilir zaten adından da anlaşılacağı üzere beta bir uygulama. Orjinal lockscreen tavsiyemdir.
 
Uygulamayı kaldırdım ben. BETA sürümü Microsoft tarafından yayınlanmıştı. Çocuk odası tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama herhangi bir kısıtlama yapıyor mu? Yani Uçak moduna aldığımdaki gibi yada benzeri bir kısıtlama.
 
Yaptım bir şeyler ama oldu gibi. Çocuk odasını kullanmıyorum ama. Yani normal şekilde açıyorum. Bir sorun olur mu?
 
Kapatırsam ne olur acaba? Diye düşünüp kapatmıştım siz demeden. Cevaplarınız için çok sağolun. Konu çözüldüğüne göre başlığa [Çözüldü] ifadesi konulursa iyi olur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı