1400 TL Limit ile Telefon Tavsiyesi

Asya Ay

Kilopat
Katılım
30 Ekim 2015
Mesajlar
1.561
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba, dün satın aldığım Asus Zenfone 2 sorunlu çıktı. %100 parlaklıkta ekranın üst tarafında titreme oluyordu. Pazartesi günü iade edeceğim ve yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Donanım olarak bu fiyat aralığındakiler aşağı yukarı aynı. Kamera ve arayüz olarak diğerlerinden daha farklı bir model istiyorum. Amacım saf performans değil yani. Samsung harici tavsiyeleriniz beklerim, teşekkürler. :)
 
Tam sınırında Huawei g8 var. Kullanıcısıyım, gayet hoş bir telefon seçeneklerin arasında bulundurabilirsin :)
 
Tam sınırında Huawei g8 var. Kullanıcısıyım, gayet hoş bir telefon seçeneklerin arasında bulundurabilirsin :)
Tavsiye için teşekkürler. Tasarım olarak ve kullanım açısından çok hoş bir telefon fakat bu fiyat aralığında Snapdragon 617 biraz az olmuş gibi, biraz daha üst seviye olsa ilk tercihim olurdu. :)
 
Xperia M5 alabilirsiniz. 5.1 güncellemesi ile kullanıcılar sorunların düzeldiğini söylüyorlar.
 
M5 veya İphone 5s alabilirsiniz, siz Z5 Premium ve İphone 6 kullandığınızı söylemiştiniz ne ara Asus kullandınız?

Kullandığınız için mi bu kadar rahat yorum yapıyorsunuz bilmiyorum fakat ben bizzat hergün kullandığım için yorum yapıyorum. Apple Iphone 6S'i kullanıyorum ve performansından gayet haberim var. Z5'i değil fakat Z5 Premium'u şirket isteğiyle ortalama 2 hafta kadar kullandım. Performans açısından güzel fakat boş bir telefon. Kamera 6S'e ve G4'e göre vasat. Her ne kadar tasarım ve donanım olarak iyi bir telefonda olsa bir HTC veya LG'nin verdiği özgürlük hissini vermiyor. Hani ilgi çeken, zamanını harcayabileceğin birşeyi yok. Sadece 'ALO' demek olsaydı amacımız Z5 Premium gibi bir telefon almazdık zaten.
Bence artık kullanmadığınız ve bilmediğiniz telefonlar hakkında yorum yapmayın görende sanır yıllardır İphone kullanıyorsunuz sanar, Asus kullanarak Sony i kötüleyemessiniz.
 
Hocam Lg ve Sony telefonlarına bakabilirsin. Lg g3 ya da Sony Xperia z2.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı