Msı mı ? Monster mı ?

KANPAKTI

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2014
Mesajlar
18
Arkadaşlar MSı mı tavsiye edersiniz Monster mı ?

Monster'da max limit 5200 TL hangi modeli tavsiye edersiniz?
Oyun için olsun istiyorum ve deyim yerindeyse atıyorum önümüzdeki 5-6 yıl içerisindeki oyunları çalıştırsın istiyorum donma kasma yapmasın.
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kalite ve sağlamlık açısından tabiki MSI fakat Monster azımsanacak bir marka değil. Tek eksileri tasarımları diyebilirim.
 
Ek olarak belirteyim, çok uzun süreler kullanmayı planlıyorsan Monster'in Tulpar serisini tercih etmen daha iyi olur. Donanım açısından birçok upgrade'e olanak sağlıyor.
 
Hocam merhaba, öncelikle iş öncelikli ise msi fakat ben oyuna öncelik veririm derseniz tabiki monster msi sağlam fakat şöyleki monsterla performansta geri kalır tercih sizin
 
O fiyata 970m alabilirsiniz Monsterda. Msida en fazla 960m görürsün.960m 2 seneyi zor çıkartır. Google'a 960m yaz notebookcheck sitesine gir oyundaki fps degerlerine bak bide 970me bak. Baya fark var. Ayrica Monsterin tasarimlari suan kötü değil. Neden ayni parayı verip daha düşük performans alayım?
 
Msi in kalitesi ve tasarımı kesinlikle monster ile kıyaslanamaz. Msi daki klavye, ses çıkışı ve oyuncular için özelleştirilmiş diğer donanım ve yazılımlar Monsterdan daha başarılı olacaktır. Ama bunlar çok umrunda değilse performans daha önemli benim için diyorsan kesinlikle monster. Monster da şuanda msi in eski kasalarını kullanıyor tasarım olarak bir oyuncu laptobu gibi durmasa da kötü sayılmaz.
Limit 5900 olsa bunu tavsiye ederdim:
Monster
Ama 5200 için :
Monster 2
Bu şekilde özelleştirerek :
Screenshot_2016-02-11-18-12-35.png

Hemen hemen Bu şekilde bir msi almaya kalksan 7 bin tl vermen gerekir:
Msi
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı