i7 6700K Sisteme Kasa ve Soğutucu Önerisi

Çarpan kilidi açık bir işlemcin var, hız aşırtma imkanın var. Eğer O.C ile ilgili ciddi planların yoksa V8 almana gerek de yok.
Yoksa şuan bütçen Noctua D15'e yetiyorsa düşünmeden alabilirsin, Z9 ile uyumlu bir soğutucu, içerisine girecektir yani.

Soğutucu için ayriyeten maddi açıdan sıkıntıya sokma kendini, bu kadarına da ihtiyacın olmadığından eminim. Zaten I7 6700K tek başına bile şahane bir işlemci, hiçbir şekilde ihtiyacın yok hız aşırtmaya. Hız aşırtma hevesi olan biriysen güzel olurdu orası ayrı mesele :)
 
Hevesim yokta bu sistem beni bi 4 5 yıl yeni çıkan her oyunda en az high ta rahatça taşıması lazım.O yüzden en son ne önere bilirsin?@BilgisayarKurdu Soğutucuyuda kasasıyıda ona göre soylermisin.Banım var bu arkadaşın hesabı. Yoksa anakartı düşürüp soğutucumu alayım m3 yapıp o zaman büyük bi kayıp mi olur? Ona göre herseyi yazarsan sevinirim. @BilgisayarKurdu
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar 1 günlük cezanızı sırf çift hesap kullandığınız için katladıkça katlıyorsunuz. Cezan süren bitince yardımcı olacağım.
5 yıl sonra ne olur ne biter bilemiyorum ancak elindeki işlemci gayet güçlü, temeli sağlam attığın için uzun süreler eksiklik çekmeyeceğini söyleyebilirim en azından işlemci tarafında.
 
Ağır soğutucular Skylake işlemcileri bükebiliyor. Su soğutma daha iyi olur.
1,3KG ağırlığa sahip Akasa Venom Medusa bile alabilir isteyenler, ufak bir askı aparatı ortada hiçbir sorun bırakmıyor zaten. Ağır soğutuculardan korkmayın boş yere :)

Bugün alıyorum sistemi o yüzden acele ediyorum. @BilgisayarKurdu saat 1 de almaya gideceğim. Yardım eder misin?
Sabah müsait değildim, bakamadım. Aldın mı? Bu kadar acele etmenin anlamı yok bana sorarsan.
 
@BilgisayarKurdu bileşenler yokmuş alamadım. Yarın geliceklermiş. Yani yarın gidip alcağım. Bana iyi bir bileşenler kesin olarak gts v8 alıyım mı? Z9 la birilikte. Beni iyi taşır değil mi? Biraz büyük değil mi? Onu taşıyacağı kesin mi anakartın? Farklı bi aparat almalı mıyım? Kesin bir şeyler söylersen sevirinim. @BilgisayarKurdu
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı