Note 5 vs S6 Edge+ vs Z5 Premium

Ismetozdes

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2015
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Almak istediğim:
Samsung Note 5
Samsung S6 edge+
Sony Xperia z5 premium

Hangi telefonu alayım ve hangisi iyi?
 
Son düzenleme:
Ve bir ahiret sorusu daha :)
Yukaridaki telefonlar çok iyi donanıma saol sahip telefonlar, çok az hatta tek tük hataları olan telefonlardır. Benim tercihim tabikide Xperia Z5 premiumdan yana, ama note 5 te alınabilir yani. Sırf note 5 işlemcisi için bile alınır ama bence Xperiadaki o premium havasını bana asla hissettirmiyor. Keşke Z5 teki SD810 yerine exynos 7420 gibi harika bir işlemci olsaydı. Kameraya ve daha fazla kişiselleştirme yada kullanışlığa önem veriyor isen note 5, uzun batarya, note 5 kadar olmasada hız, 4K ekran ve premium havası istiyorsan Z5 Premium.
Ama dediğim gibi Z5 premium al.
 
Merhaba dostum
Ben olsam Note 5 alırdım. Z5 Premium'un işlemcisi çok performanslı bir işlemci değil diğer rakipleri kadar. Ayrıca 4K Ekran çok gereksiz. 2K Ekran bile gereksiz :)
Dünkü konudada 4K ekranın boşa olduğunu söylemiştin peki neden boş.
 
4K Ekran'ı 1080p bir ekrandan gözümüz telefonun dibine girip pikselleri incelemeden fark edip ayırt edemez. Ayrıca ekranın çözünürlüğü arttıkça batarya süresi de kısalır. Evdeki kocaman televizyonlarımızda daha 4K ekran yokken cebimize giren küçücük ekranlara 4K kadar büyük bir çözünürlük koymak sadece satış politikasıdır. İşte ilk defa biz 4K telefon yaptık demek için. Sayıları abartıyorlar. Aynen bir zamanlar ekran kartının GB ile satılması durumu gibi. Pazarlama amaçlı :) Bence maksimum 2K olmalı seçeceğin ekran ki bence o da fazla :)
 
4K Ekran'ı 1080p bir ekrandan gözümüz telefonun dibine girip pikselleri incelemeden fark edip ayırt edemez. Ayrıca ekranın çözünürlüğü arttıkça batarya süresi de kısalır. Evdeki kocaman televizyonlarımızda daha 4K ekran yokken cebimize giren küçücük ekranlara 4K kadar büyük bir çözünürlük koymak sadece satış politikasıdır. İşte ilk defa biz 4K telefon yaptık demek için. Sayıları abartıyorlar. Aynen bir zamanlar ekran kartının GB ile satılması durumu gibi. Pazarlama amaçlı :) Bence maksimum 2K olmalı seçeceğin ekran ki bence o da fazla :)[/QU

Dün yazdığınızda da okumuştum, haklısın bence para tuzağı 4K ekran şeyleri. Ama çok iyi bir kalite oluyo. Bide şöyle düşün zaten eninde sonunda 4K ekranlar telefonada sıçrayacaktı, biraz erken oldu ama işte para tuzağı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı