LG G3 sıra dışı kayıp cam

furk4nn

Kilopat
Katılım
4 Ocak 2015
Mesajlar
176
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Merhaba millet. Öncelikle iyi bayramlar. Yaklaşık 4 gün önce Gittigidiyordan satın aldığım LG G3 32GB cep telefonumun kusurunu bu sabah itibariyle fark ettim. Sabah telefonu ilk aldığım vakit eksik bir parça gördüm. Telefon kesinlikle darbe hasar almadı veya yere düşürülmedi. Siz de aşağıda yer alan fotoğraflara bir bakın, mümkün değil hocam kullanıcı hatası olması. Çevrede, kazada en ufak bir çizik dahi yok. Delta serviste zaten gereken incelemeleri yaparlar kesinlikle kullanıcı hatası değil. Fotoğraflar şunlar:

0kvnOo.jpg
ngzMXR.jpg
j2039j.jpg
L4kAjV.jpg


Delta servise göndermeyi düşünüyorum. Sizce sonuç ne olur garanti dışı mı kalır? Ben cihazın değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerekirse her türlü dava açarım çünkü üretim hatası veya hatalı ürün olduğunu düşünüyorum. İlk gün gözle görülür bir şey yoktu sonradan üretim kaynaklı hassas veya kırık cam düşmüş olabilir kesinlikle kullanıcı hatası değil. Yanıtlarınızı bekliyorum, nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun kendi camından bahesiyoruz değil mi? Servis bence sizin tarafınızda olur. Ama arkadaşın da dediği gibi çok görülen bir şey değilse ben nerden bileyim senin yapmadığını da diyebilir. @furk4nn
 
Eğer birçok kişide görülen kronik bir sorun değilse kullanıcı hatası diyebilirler.
Yanıtınız için teşekkürler. Kullanıcı hatası olması mümkün değil ki hocam, bir çizik dahi olmadan parça kesilmiş misali, adeta.

Telefonun kendi camından bahesiyoruz değil mi? Servis bence sizin tarafınızda olur. Ama arkadaşın da dediği gibi çok görülen bir şey değilse ben nerden bileyim senin yapmadığını da diyebilir. @furk4nn
Telefon daha çok taze, ayrıca herhangi bir çizik olsun darbe olsun almadı. Ben sonuna kadar savaşırım, teşekkürler değerli yorumunuz için.

Aldığınız kişiyle iletişime geçin veya servise gönderin.
Teşekkürler değerli yorumunuz için.

Konu güncel arkadaşlar, fikirlerinizi bekliyorum.
 
Rica ederim, yetkili kurumlara başvurmaya kadar götürür, ve umarım amacınıza ulaşırsınız, ayrıca aldığınız satıcıyla iletişime geçtiniz mi? @furk4nn
Kesinlikle götürür, ayrıca net bir şey yok şu an ortada. Dikkatli incelerseniz eğer kullanıcı hatası olmasına imkan olmadığını anlayabilirsiniz, tek bir çizik dahi yokken şu olayın yaşanması gerçekten de çok ilginç. Cihazı satın aldığım firmaya ulaşmaya çalışıyorum fakat sanırım bayram dolayısıyla telefonlara çıkmıyorlar. Ek olarak iki gün önce, şu olay gelişmeden önce bir cihaz daha sipariş etmiştim. Alacağım yanıtlara bağlı olarak geri iade edebilirim. Anlayacağınız herhangi bir cevap alamadım henüz, büyük olasılıkla olumlu sonuçlanır diye tahmin ediyorum. Net bir yanıt alınca buraya yazacağım, teşekkür ederim.

08.10.2015
Merhabalar
Ürünüm tahmin ettiğim üzere "Garanti dışı" bırakıldı ve 500 lira gibi bir onarım ücreti istendi. Neymiş efendim kullanıcı hatasıymış. Burada mağdur olan benim, üstüne üstlük bir de garanti dışı bırakıyorlar. Tertemiz, pürüzsüz, darbesiz, çiziksiz bir cihazın bu denli parça koparılması nasıl kullanıcı hatasıymış anlayamadım ne yazık ki. Ayrıca kullanıcı hatası mı sorusuna net bir cevap veremiyorlar. "Kargo görevlisi kargonuzu getirdiğinde kapıda ödemeyi yaptıktan hemen sonra cihazınızı kontrol edeceksiniz, eğer hatalıysa kargo görevlisine rapor/tutanak tutturup geri göndereceksiniz." diyorlar. Ürünün 1 saat veya 1 gün sonra hatalı olduğunu söylerseniz eğer biz sizin yapmadığınızı bilemeyiz diye savunuyorlar kendilerini. Fakat ben Kargo görevlisine ürünü kontrol edeceğimi belirttim o da bana "Hayır, benlik bir şey yok. Eğer ürün hatalıysa benim yapabileceğim bir şey yok. Biz rapor almıyoruz sorununuzu satıcınızla görüşeceksiniz." şeklinde bir ifade belirtti. Ben de cihazı kabul ettim. Geri gönderecek halim yok. Fotoğraflarda görüldüğü gibi darbe, hasar veya çizik yok kırık cam çevresinde. Ben Tüketici Hakları Heyetine veya her neyse başvuracağım. Anlayacağınız hakkımı sonuna kadar arayacağım, karşılarında çocuk yok kolay kolay yemem ben şu numaraları. Arkadaşlar şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? Cihazım birkaç gün içerisinde gelecek. Geldiğinde ise kapıda her türlü kontrolü sağlayacağım. Tek bir çizik dahi var ise geri göndereceğim. Nasıl başvuracağım? Şartlar nelerdir? Araştırdım fakat net bir şeyler bulamadım. Şu tip sorunlarla karşılaşan arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum. @Mert Uyar @IceHackersTR @Hakan AK
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı