Windows 10 vs Windows 10 Home Basic

Heinz Guderian

Kilopat
Katılım
26 Aralık 2015
Mesajlar
1.922
Makaleler
4
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Şuan windows 10 kullanıyorum fakat performansında tereddütlerim var. Bilgisayarın orjinal versiyonu windows 7 home basic di. Bilgisayarın özelliklerini fotoğraf olarak yükleyeceğim. Sizce tekrardan home basice döneyim mi? Sistemim için en uygun olanı sizce hangisi? Cevaplarsanız sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 174
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    2 KB · Görüntüleme: 155
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    8,8 KB · Görüntüleme: 164
Windows 10 Home Basic yok. Windows 10 Home yükleyerek doğru sürümü kurmuşsunuz. Windows 10 için yeterli donanıma sahipsiniz. Sizin sisteminizden daha düşük donanımla sorunsuz kullanıyorum.
 
Peki windows 7 home basici nerden indirmeliyim güenilir bir site tavsiye edebilir misiniz? Rufus ile usb yazıcam da format için. Cevaplarsan sevinirim ahmet abi.
 
Windows 10 ile ilgili sorunları çözebiliriz. 8 senelik bilgisayarda sorunsuz kullanıyorum. Sizin bilgisayarınızdan durumu daha eski.

Öncelikle temiz önyükleme yaparak işe başlayın. Eski sürücülerinizi Driver Identifier ile öğrenebilirsiniz. Yönetici komut satırından sfc /scannow komutunu çalıştırıp sistem dosyalarında bozulma olup olmadığını öğrenin. Antivirüs kullanmıyorsanız önerilen antivirüslerden bir tanesini kurup tarama yapın. Ben çok yönlü olduğu için 360 Total Security kullanıyorum. Performans ile ilgili sıkıntı yaşamaya devam ederseniz bilgisayar kasılırken görev yöneticisinin resmini işlemci, disk ve belleğe göre ayrı ayrı sıralayıp yollayın.
 
Son düzenleme:
Windows 7 kurma bence. Windows 10 ile devam et. Ben uzun zamandır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Windows 7 kullanmanı tavsiye etmem.
 
Artık çok geç gibi. Yükledim ve laptopumun altındaki ürün anahtarını girdim fakat böyle bir yazı çıktı? Kullandığım ürün anahtarı Windows 10 da sorunsuz çalışmaktaydı sizce neden böyle bir sorun çıktı? Birde güncellemeleri yüklemek istedim fakat 15 dakikadır halen %0 bunun sebebini biliyor musunuz? Son olarak da daha sonraki zamanlarda Windows 10 a geri dönebilirim. :D
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 147
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı