A10 7870K Tabanlı Sistem Toplama

Kadirizm

Kilopat
Katılım
13 Şubat 2016
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kendime orta halde iyi performans sağlayacak bir nevi oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Şunu da belirtmek istiyorum pek bilgisayardan anlayan birisi değilim ama bu linkteki PC hoşuma gitti, önerir misiniz? (Önerirseniz nedenlerini yazarsanız sevinirim ) 1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
Ayriyeten elimde pek iyi olmasa da Nvidia GT 730 ekran kartı mevcut. O sisteme uyumlu mudur? Şimdiden ilgisini gösterip bana yardımcı olan herkese tek tek teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.png
Bütçeyi arttırabilirseniz bunu tavsiye ederim.
 
Keşke demek istediklerinizden biraz da olsa anlasaydım,yinede teşekkür ederim
Demek istiyor ki; APU'nun içindeki R7 Gpu ile Gt 730 hemen hemen aynı performansı veriyor.

i3 6100 yeni Skylake mimarisinden DDR4 desteklidir. Bütçeye göre en iyi işlemcidir. Gtx 750Ti ile GTA V'i yüksek ayarlarda rahat oynarsınız.
 
APU, şu an için ileriye dönük sayılmaz. i3 Skylake serisi yeni nesil bir mimaridir. i3 6300, A10 7870K 'dan daha performanslı bir işlemcidir. Yeni nesil inteller DDR4 destekler. DDR4, uygulamaların işlemciyle olan veri akışını hızlandıracağı için DDR3'den daha performanslı olacaktır. Ayrıca GTX750Ti yeni nesil maxwell gpu'dur. Sadece 60W güç tüketimi vardır. A10 7870K'dan çok daha yüksek ayarda oyun oynatacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı