Monster Şubede Windows Kuruyor mu ?

asiim

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlarım ve abilerim ben Monster A5 V1.1.3 Alıcam fakat freedos olarak verildiğini gördüm. Öncelikle bilgisayarı Kadıköy'de ki Monster şubesinden alıcam ve orada üzerine ek ücret verildiğinde windows yükleyip yüklemediklerini araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım. Ek ücret verildiğinde veya ücretsiz olarak ürünü aldıktan sonra windows yüklüyorlar mı ? Bilgisi olan bir arkadaş ve abim benimle paylaşırsa sevinirim.
 
Piyasa degerine bağlı + iscilikte ekliyor olabilirler.Örneğin ben yazin baktigimda win 8.1 vardi sanirim ve 400 500(yanlis hatirlamiyorsam) civari bir fiyat yaziyordu ekleme kisminda.Sana tavsiyem korsan kur daha sonra windowsun öğrenciler icin yapmış oldugu bir etkinlik gibi bir sey vardi daha duruyorsa onu arastir öğrenci oldugunu adamlara kanitlarsan(kimlik v.b) orjinal yukseltme veriyorlardı.(mobilim yazim yanlisi olabilir kusura bakmayin.)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı