Vatan'dan sistem toplama

TechnoEngin

Hectopat
Katılım
30 Nisan 2015
Mesajlar
77
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir sistem toplayacağım. Vatan'dan mı toplasam, vatan'dan alıp kendim mi toplasam?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Montajı iyi bilmiyorsan Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar parçaları alırsan montajı ücretsiz yapıyor diye biliyorum Ankara da bir vatan şubesine sormuştum oradaki adam bütün parçaları burdan alırsan montajını biz yaparız demişti ama ücret söylemedi ücretli de olabilir. Eğer montajı ben yapayım dersen Recep abi ve Ali abinin montaj videoları var o videolara bakarak yapabilirsin.
 
Anladığım kadarı ile anlatıyım.
Bence parçaları alıp kendin birleştirme.Eğer ki mesela işlemcinin dişlerinden biri yamuldu bu olay senin elindeyken oldu ise o olay yüzünden parça boşa gider fakat bu olay Vatan Bilgisayar birleştirir iken olursa parçayı bir diğer parça ile değiştirebilir.Yani sizin paranız boşa gitmez hele o işlemci bir i7 değilse.Biliyorsun i7 işlemciler çok pahalı.
 
Bilgisayar toplamak riskli bir iş değil, işlemci pinlerini yamultmak için çaba harcamak gerekiyor. Benim tavsiyem Vatan dışında başka sitelerden parçaları al kendin topla, Vatan biraz daha pahalı.
 
Merakın varsa kendin toplamalısın. O kadar da korkulacak bir iş değil. Ali ve Recep Bey'in de sistem toplama videolarını izlersen kolaylıkla halledebilirsin.

Kendi sistemini toplamanın keyfi bir başka. Denemelisin.
 
Kerem Gedik arkadaşında dediği gibi Vatan Bilgisayar da parçalar pahalı bu yüzden size Eksen Bilgisayarı öneriyorum. Recep ve Ali abinin sistem toplama videosunu izlerseniz sistem toplamada size yardımcı olur.
 
Ben hayatımda hiç bilgisayar toplamamış biri olarak Technopat' ın üyesi diğer arkadaşların önerileri ile Vatan' dan parçaları aldım. Eve geldim ve Recep ve Ali Bey'in ilgili videosu ile kendim topladım. Sistemi de UEFI olarak ilgili videolardan kurdum. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim aslında. Hevesin varsa dikkatli olmak kaydıyla dene istersen. Tercih sana aittir. Arkadaşların da dediği gibi Vatan daha pahalı olabilir. Öncelikle araştır istersen.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı