700 800 TL Arası Telefon Önerisi

Zenfone 5 bir önceki telefonumdu. Başka bir telefon olsun istiyorum. Başka önerileriniz varsa onları değerlendireyim.

Lenovo P70 nasıldır ?
 
Çok fazla seçeneğin yok. Şuan G.m. Android one belki güncel sayılır. Birde Asus Zenfone 2 Laser alınabilir. Zenfone 5 alınmaz artık eski telefon. Lenovo P70 de eski sayılır anneme almıştık. Oldu yani. Tavsiye Zenfone 2 laser olur. Ama 5,5 inchi. Çünkü bazı yerlerde 5 inche 6.0 gelmiyecek deniyor. Bazı yerler direk Zenfone 2 Laser lara gelicek diyor. Bazı yerlerde 5" e gelmeyip diğer modellere gelicek diyor. Hiç riske atma 5,5" olanı al.
Not olarak opartör telefonlarınıda düşünebilirsin.
 
Bütçeyi 1099 a cıkarabılırsen sony xperia c4 derim Oldukça istikrarlı bir cıhaz ancak tek kusuru 3 saatı bulan pil şarjı suresi yada samsung j7 1000 tlının altı cıhazlar genelde sadece alo demek için bir iki ay içinde ya hafızası yetmiyor yada kasmalar oluyor...
 
İkinici el iphone 5S bulabilirsin belki, onun dışında güncel olan telefon General Mobile 4G ancak snapchat gibi uygulamalarda sorun çıkarıyormuş.
 
Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Genelde sosyal medya ve oyun amaçlı kullanırım telefonu bunları göz önüne aldığımda P70 mantıklı geliyor. Bugün Vatan Bilgisayarın mağazasınada bakmaya gittim yakından incelemek için hoşuma gitti açıkçası. Bu arada ikinci el alma taraftarı değilim pek.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı