Trafik cezası karmaşası

Ali Çelik

Kilopat
Katılım
26 Mart 2016
Mesajlar
548
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Aracımın sabah saatlerinde vizesini yaptırdım. Tüm evrakları tam ve eksizsizdi. Polis çevirmesinde egzozun çok ses çıkardığını söyledi memurlar. Bende egzozun orjinal fabrika çıkışlı egzoz olduğunu ve muayenesini de sabah yaptırdığımı sorunsuz çıktığını söyledim. Tamam dediler egzozda sıkıntı yok. Ama dur bak senin araçta film var içeriyi göremiyoruz dediler ve 200 lira ceza kestiler. İçerisi görünüyordu. Kasti bir şey olduğunu düşünüyorum. İtiraz etmeli miyim cezaya sizce?
 
İtoraz edebilirsin. Bence et. Olayı mahkemeye götürebilirsin. Bu olayin aynısı bir tanıdıgımın bașına geldi. Özel hayatın gizliliği, içeriden görünmemek için film yaptırdığını, aracının muayeneden geçtiğini, trafiğe çıkmasında bir sorun olmadığını anlat. Cezanı iptal edebilirler. En kötü ihtimalle șansını denemiș olursun. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı