Wordpress Site Hızlandırma Öneriler

dostcanlısı

Kilopat
Katılım
23 Şubat 2014
Mesajlar
4
Yer
İStanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Web Tasarım
Merhabalar resimlerin çok olduğu bir wordpress web sitesinde hızlandırma teknikleri oldukça önemlidir. Bir sitemiz var ve bu siteyi daha hızlı hale getirmek için W3 total cache eklentisi kullandım, sunucudan hızlandırma ve sıkıştırma işlemlerini hallettim, resimler ile ilgili optimize işlemlerimiz devam ediyor. Sitemiz http://www.as3ahsap.com ya da Kamelya. Bu siteyle alakalı bizlere başka tavsiyeniz olursa buradan takip edeceğim. Önerilerinizi beklemekteyim. Şimdiden teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • Ahşap Döküm Bankı imalat.jpg
    Ahşap Döküm Bankı imalat.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Hız sorunlarını, neler yapılabileceğini Google PageSpeed'ten bakabilirsiniz. Google sizin siteniz için resimlerin yeniden compress edilmesini / işlemden geçmesini tavsiye ediyor. Birkaç bişey daha var ama, siz %70 başarının üstünü kabul edilebilir olarak görebilirsiniz.

PageSpeed Insights

Bunun yanında CloudFlare / CDN hizmeti düşünebilirsiniz, eğer linux hosting kullanıyorsanız .htaaccess içerisinden gzip sıkıştırmayı açabilirsiniz.
 
resimleri pagespeed ile ve wpsmush eklentisiyle optimize etmen gerekiyor ve pagespeed insights'dan css ve js dosyalarının küçültülmüş kısmını al site baya ağır resimler yüzünden
google library eklentisinide edinmeni öneririm
örnek:PageSpeed Insights
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı