1800 TL Telefon Önerisi

Hocam z5c'nin donanımının tadını o kasadan çıkaramazsınız deyip daha donanımlı fakat daha küçük bir cihaz önermişsiniz :)
 
Zenfone 2 fiyatına göre iyi bir cihaz ancak bütçene göre ondan daha iyileri de var. Desire Eye'nin pili 2400 mAh olduğundan yeterli olmayacağını düşünüyorum. Xperia M5, Mediatek işlemcili bir cihaz.

Kişisel görüşüm Mediatek işlemcili bir telefon almamandır. Çünkü yazılımlarda hatalar çıkabiliyor. Ayrıca pek uyumlu bir işlemci değil bence. Z5 Compact'a gelirsek hem küçük hem de performanslı bir cihaz. Ancak boyutunu bir düşünmen gerekir. Ekran boyutu 4.6" inç. Kasa boyutuna gelecek olursak 5" inç. Yani bu senin isteğine bağlı.

Benim önerebileceğim telefon LG G4'tür. Fiyatına göre hem ekran teknolojisi hem de kamerası gayet iyi. Eksik bir tarafı cihazın kalın olması. Ki o da alıştıktan sonra sıkıcı olmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı