3000 TL Sistem Tavsiyesi

kadirbnm

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2016
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 3000 TL limitim var, sizden bana en uygun sistemi toplamanızı rica ediyorum. Vatan'da kendim topladım, fakat aldığım diğer ürünlerle uyumsuz olmasından korkuyorum. Sizlere güveniyorum, benim için 3000 TL'ye güzel bir sistem toplar mısınız? İyi sosyaller. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_2016-05-04-16-39-40.png
Screenshot_2016-05-04-16-39-56.png
Ekledigim resimlerde yazilar biraz kucuk olabilir okuyamadigin yerler anlamadigin yerler olursa elimden geldigince yardimci olurum. Monitorle birlikte 2700 tl oldu. Kalan parayla kulaklik klavye ve fare alabilirsin. Yada ekran kartini biraz yukseltebilirsin. Yada ekran karti bana yeter dersen islemci anakart bellek ssd hdd falan yukseltebilirsin

Kasa ile gelen 500w guc kaynaginin 80+ sertifikasi yok. Kasa ve guc kaynaklarini arastirarak guzel bir kasa ve 80+ bronze sertifikali bir guc kaynagi kendin secebilirsin. 500W guc kaynagi yeterli olacaktir.
 
Yardımınız için teşekkürler birde benim topladığım sistem şu şekilde bir göz atarsanız sevinirim
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    34,8 KB · Görüntüleme: 254
Anakart hakkinda pek bi fikrim yok ama benim onerdigim anakart daha iyi diye biliyorum bi araatirin isterseniz. Ekran kartini yukseltmek isteyebilirsin belki oynayacagin oyunlara gore. Ama LoL Metin2 Minecraft falan oynicaksan isini gorur. Ekran kartini yukselticeksen islemciden kisabilirsin biraz. Harddisk olarak hangisi daha kalitelidir bilmiyorum ama benim onerdigim daha uygun fiyatli sanirim

Birde o kasa diger parcalarla uyumsuz. Anakartin atx, kasanin da atx uyumlu olmasi lazim. Mid tower diye gecer

Son olarak harddiskin 5400rpm degilde 7200rpm olsun
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı