Bilgisayara format sonrası steam pazar banı

kaan gumusel

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2014
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bilgisayarımda sorunlar var ve 64 bit e yükseltmek istiyorum. Fakat, CS:GO dan yeni çıkan kasa düştü bir an önce satmak istiyorum. Şuan banım var akşam 22 ye doğru kalkacak. Her neyse, ben bilgisayarı formatlarsam haliyle Steam kalkacak. Formattan sonra Steam ı yüklersem tekrar bir kaç gün ban alırmıyım? Eğer kurunca alırsam, bunun bir formülümü diyeyim bir şeyi varmı. Hiç steam kurmasam gibi. Şimdiden teşekkürler...
 
Yeni bir bilgisayarda (format atıldığında başka bilgisayar olarak görür) steam hesabınıza giriş yaparsanız güvenlik açısından topluluk pazarına giremezsiniz. Tekrar format atarsanız tekrar bu olay gerçekleşecek. Bunun çözümü var mı bilmiyorum fakat güvenlik açısından steam topluluk pazarına erişimini kısıtlıyor. Senin yerine başkası girmiş gibi muamele yapıyor.
 
Eğer telefonunda steam guard etkinleştirdiysen öyle bir problem olmuyor diye biliyorum fakat emin değilim. Yeni topladığım bilgisayarımda telefona gelen kod ile ilk kez girdiğimde hiçbir ceza almamıştım
 
Bildiğim kadarıyla Steam Guard'ın format ile alakası yoktur. Format'tan sonra yine aynı Internet IP'si üzerinden giriş yaparsanız eğer, Ban olayının kaybolacağı hakkında düşüncelerim var. Güya Internet Cafe'ye gittiğim zaman farklı bilgisayarlardan Steam'e falan girdim ve trade ban yoktu.

Ama yinede riske almanda fayda var mı bilemem.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı