Dell 7559 gamıng laptop alınır mı?

Hangisi daha mantıklı olur?

  • Dell 7559 gamıng laptop

    Oy: 62 79,5%
  • Acer VN7 nıtro

    Oy: 5 6,4%
  • Monster abra a5

    Oy: 11 14,1%

  • Oy verenlerin toplamı
    78
Eki Görüntüle 157277 Memnun olmadığım yeri en çok arada hoparlörden pıssss diye ses geliyor. Ve kasada parmak izi çok kolay kalıyor. Şarj kablosunun ucu ışıklı olduğu için karanlıkta dikkat dağıtıyor. Ama bazen işe yarıyor da. Mesela karanlıkta kulaklığı bulmak için kabloyu alıyorum ve buluyorum :LOL:
Şu duruşa şu asalate bakar mısın ? Ciddi olamassın ya 2 -3 hafta içinde bende alıyorum bu canavarı.
Dell Gaming Pandora 7559-B70F161C
Sanırım buradan sipariş verecem fiyatı da uygun sanalmarketim'de SSD'li ekli gönderiyorlarda pek takıntım yok.
Laptobun altındaki sogutucu mu ? Soğutucuysa markasını atabilir misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende biraz da sade ve şık tasarım sebebiyle aldım. :) MSİ, Acer, Hp gibi dizüstü oyuncu bilgisayarlarının çok ilginç tasarımları var. Hp Omen ve MSİ Ghost serileri tasarım olarak güzel fakat bir o kadar da pahalı aletler. :)
 
Eki Görüntüle 157277 Memnun olmadığım yeri en çok arada hoparlörden pıssss diye ses geliyor. Ve kasada parmak izi çok kolay kalıyor. Şarj kablosunun ucu ışıklı olduğu için karanlıkta dikkat dağıtıyor. Ama bazen işe yarıyor da. Mesela karanlıkta kulaklığı bulmak için kabloyu alıyorum ve buluyorum :LOL:
Aydınlatmalı klavye mi var senım PC'de? Ben mi yanlış görüyorum? :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun incelemeler sonucu Dell laptobun eksisinin çok olduğunu gördüm.
Kararımı değiştirdim.
Acer almayı düşünüyorum şu anda.
Ahanda buraya yazıyorum bilginize.

Dell laptop artıları:

+Stylish chassis
+ Convenient surfaces
+ No obvious build quality issues
+ Great maintainability
+ Good touchpad, but limited functionality
+ İlluminated keyboard
+ 4K IPS display with touch support
+ Very good gaming and application performance

Eksileri

- Not very torsion-resistant
- Loud creaking when you try to twist it
- No optical drive
- Mediocre keyboard
- Touch not always useful
- Very glossy screen
- Suboptimal Turbo utilization
- Sometimes annoying fan control
- (Too) High power consumption under load

Son not: Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-792G-74Q4 Notebook Review
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@no_format Acer almanı hiç önermem. Acer işlemciden baya bir kısıp ekran kartını koyup yüksek performans alacağınızı söyleyen bir marka. Ondan dolayı Acer'ın bu notebook'undan uzak durun derim. Ayrıca herhalde İngilizce-Türkçe çevirisini yapmamışsın. Eksilerinde çok büyük bir şey yok. Tek orada dikkat çekici nokta benim için fan kontrolü oluyor. Onun dışında yazan kişinin neden fazla güç tüketimi yazdığını anlamadım. Ayda 1-2TL için ''fazla güç tüketimi'' yazmak gereksiz. Optik sürücünün olmaması beni de üzüyor fakat Steam gibi programlar olduğu için eksiye yazılmasında biraz ilginç. '' Yüksek parlaklıkta ekran'' bence gayet iyi bir şey. Yazan kişi güneş alan bir yerin altına geçsin ilk önce :) Evet , klavyesi çok iyi değil diyorlar. 2. satırda ne yazdığını anlamadım. O notebook'un üzerinde Dell yerine Allienware yazsa alırsınız :) Dell'in Allienware notebooklarını ürettiğini bildiğim için ve Allienware ne kadar iyi olduğunu bildiğim için Dell notebook'u bu 3'ü arasında performans ve fiyat bakımından sorgulamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum :)
 
@no_format artı ve eksi olayları kişiye göre değişir. Mesela DVD olmaması bana göre avantaj hem hafif olur hem de kasada içi tıkış olmadığından soğutması daha iyi olur. Ayrıca DVD teknolojisi bana göre bitti.
Fan kontrolüne gerek var mı gerçekten soğutması gerçekten çok iyi gündelik kullanımda ofis, vidyo, müzik gibi işlerde fan çalışmıyor desem yeridir. Mesela Asus K555UB-XO99D modeli ile fanı kıyasladığımda tek fanlı i5 6200Uişlemcili az güç tüketen bilgisayar ile çift fanlı Dell 7559'den daha sesli çalışıyor. Buna şahit olmasam hadi lan derdim ama durum öyle.

Ekran matlığı hakkında şikayet var ama Güneş altında ve gece karanlık ortamda çok iyi oluyormuş daha önceki dizüstü bilgisayarım parlak ekranlıydı gözü çok yorduğunu hissediyordum.

Kasa kalitesi bu fiyat bandındaki emsallerine çok daha kaliteli.

Klavye esasen aydınlatmalı olarak tasarlanmış fakat Türkiye'ye gelen makineler aydınlatmasız bu noktada size katılırım.
 
Dell
lenovo
Arkadaşlar bu iki Laptop arasında kararsız kaldım. Dell özellikleri bakımından güzel bi bilgisayar ama kasası alüminyum mu yoksa plastik mi belli değil.
Lenovo'ya gelince o da güzel bi bilgisayar alüminyum ve sağlam bilgisayar lakin aralarında ekran kartı bnm için dikkatimi çekiyor. Lenovo950m iken Dell 960m Dell ekran kartı olayında daha iyi zaten kıyaslama yaptığım da baya da fark var.
Sizce hangi bilgisayarı almak daha mantıklı olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben Dell kullanıyorum. Memnunum. Lenovo'nun RAM'i iyi Dell'in ekran kartı. SSD slotu varsa ve çift fanlıysa Lenovo'da düşünülebilir. Ama Dell soğutma konusunda çok başarılı bence. Tabi işin ehli arkadaşlar yorum yaparsa daha faydalı olur :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı