Intel dh55hc anakart ve Intel i5 750 işlemci alınır mı ?

EyüpKorkmaz

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2016
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim bileşenlerim aşağıdaki gibidir :

E7500
Asus marka DDR2 anakart
360w psu
Gt630 Ekran kartı

Okuldan bir çocuk başlıkta belirttiğim bileşenleri ikisi beraber 70 tl gibi uygun bir fiyata satıyor. Ben de yanına DDR3 ram alacağım toplamda 120 tl gibi bir masraf oluyor. Sizce almalı mıyım ? Amacım tüm oyunları oynamak değil sadece CS:GO'da dusuk ayarlarda kasmadan oynamak. Yani E7500'den i5 750 işlemcisine geçmek fark ettirir mi ? Son bir soru daha anakart sata 3 bulundurmuyor yine de sata 2 kısmına ssd taksam cok büyük sorun teşkil eder mi ?

Not : Yeni sistem bende toplamak isterim fakat mümkün değil ailemi zorlamak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.
 
Peki bu iki bileşeni almalı mıyım ? İnternette baktığım zaman 200 tl nin altında bulamadım işlemciyi. Ekran kartı olarak da psu mun yeteceği uygun bütçeli r7 240 veya başka bir ekran kartı düşünüyorum.
 
İşlemci 2 çekirdekten 4 çekirdeğe yükselmiş oluyor. Bu avantaj sağlar fakat bir ekran kartının sağlayacağı avantajı sağlamaz. Hem ekran kartı hem de bu parçaları alırsanız sisteminiz güçlü olur. Sadece ekran kartı alsanız da olur fakat 4 çekirdeğe geçebiliyorken geçin.
 
Teşekkür ederim cevaplarınız için belirttiğim parçaları alacağım. Ekran kartı olarak r7 240 veya r7 250 uygun mudur CS:GO oynuyorum sadece. Son bir soru kusura bakmazsanız :) Sata 2 kısmına SSD taksam büyük bir kayıp olur mu ? Yani SSD almak istiyorum da o yüzden sordum.

Başka yorumu olan arkadaş varsa sevinirim ssd ve ekran kartı konusunda.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı