GTA 4 Windows 10 donup kalıyor

KemalT

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Oyunu güzel güzel oynarken daha 1 saate bile gelemeden donuyor. Alt tab yapıyorum siyah ekran kalıyor. Sesler gelmeye devam ediyor. Bi de hep araba içindeyken sağa sola dönerken fren sesiyle beraber dondu. Viyak viyak fren sesi geliyor siyah ekranda. Ve katiyen kapanmıyor oyun. Görev yöneticisini açıyorum ama dediğim gibi siyah ekran ve sesten başka bişey yok ortada. Bende ctrl alt del kullanarak yeniden başlatıyorum. Sorun nedir ? Çözümü nedir ? Bu arada oyun orjinal laptop Msi GL62 ekran kartı GTX 950 i5 6300 HQ.

Bu durumdan anlayan hiç yok mu?
 
Windows 8de oynayım hiç bi sıkıntı çıkmadı. Hatta grafik ayarlarını bile yapabiliyordum. Ama windows 10'a GTA 4 kurmak ölüm gibiydi üstüne bir de böyle problem çıktı.

Bilen eden yok mu ?
 
Konuyu hortlattım bende dün yükledim oyun orjinal, steamden.Bendede aynısı oluyor.Ayrıca oyun ayarlarını değiştiremiyordum,800x600 se çözünürlük bunu 1366x768 yapamıyordum water quality felan hiç değişmiyordu onu bi şekilde hallettim ayarları en yükseğe aldım.Sonra oynamaya başladığım zaman sizde olanın aynısı bendede oldu, 15 20 dk oynadıktan sonra oyun donuyor, görev yöneticisi felan açılmıyor,öylece siyah ekran kalıyordu ve oturumu kapatıp yeniden açınca düzeliyordu. Laptobum :
Asus x550vx-xxx146t
gtx950m
i7-6700HQ
16GB RAM
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı