Msi Ge62 6QF Apache Pro Takılma Donma Sorunu

Oyun harddiskte kuruluysa veya onun içinde işlem yapılıyorsa ısı artıyor belli bir süre sonra disk kullanımı %100 oluyor ve takılmalar başlıyor. Smart Defrag programını kullanarak diskleri birleştirin. Düzelmezse garantiye yollayın. Harddiskiniz bozuk olabilir.
 
Arkadaşlar 60 dereceyi görüyor Hdd oyun esnasında. Cihazı servise yolladım. Yine yenisini gönderecekler galiba cihazın. Açıkçası bıktım usandım 2 aydır almışım ve henüz kullanamamışım ben bu cihazı. Eger geri ararlarsa para iadesi taleb edecegim. Ürünün yenisini göndermelerini istemiyorum çünkü gelecek olanda da aynı problem olacak ki zaten buda degiştirip yeni gönderdikleriydi.
 
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum. driver'larından kaynaklandığını sanmıyorum formatlayarak denedim donanımsalda olabilir çünkü bende ısınma problemide başladı. 70 derecede fanlar maximumda çalışıyor w,a,s,d, tuşları basılmayacak derece ısınıyor.
 
Merhaba yaklaşık 1 ay önce aldıgım başlıkta modelini belirttigim bilgisayarım oyunlarda donma ve takılma yapıyor.
Sistem özellikleri :
İ7 Skylake 6700 hq
Nvidia Gtx 970m
16 Gb Ddr4 Ram
128 Gb M.2 Ssd
1 Tb 7200 Rpm Hitachi Hdd

Ürünü ilk aldıgımda böyle bir sorun yoktu. Daha sonradan olmaya başladı. Fps aniden 140'dan 30'a düşüyor ve saniyeden daha kısa bir süre sürüyor tekrar 140'a çıkıyor. Oyunlarım tamamen Steam üzerinden alınmıştır. Bütün oyunlarımda bu sorun ile karşılaşıyorum. Eski nvidia sürücü denedim yine problem devam etti. Oyunları Hdd'den Ssd'ye taşıdım yine olmadı. Ayrıca Steam Beta'ya katıldım ve Bios ile Firmware güncellemelerini yaptım yine degişen bişey olmadı. Servise göndermelimiyim yoksa yapabilecegim bişeyler halen olabilirmi? Özellikle konu hakkında bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. Bir dünya para saydım ve bu durum canımı çok sıkmaya başladı.
İyi günler bir değişiklik var mı pc durumunda, yaptığınız şeyler nelerdir acaba?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı