Samsung Galaxy S7 Su geçirdi

Archiese

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2015
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 2 hafta önce aldığım Samsung Galaxy S7 cihazımı bugün suda yıkayıp test etmek istedim. Yıkadıktan sonra ana ekran tuşunun çok yumuşak bastığını fark ettim. Sizce cihaz ordan su mu geçirdi. Çünkü çok sinir bozucu bir durum bastığımı hiç hissettirmiyor.
 
Normalde S7'nin tuşu sert. Garantiye göndermekte fayda var. Bu arada keşke hiç denemeseydiniz su ile bu firmalar garanti şartlarının içine çok ufak yazılar ekliyorlar ve su geçirdiğinde tamir parasını alıyorlar. Yani %100 su geçirmez demiyorlar.
 
Su geçirmez denilirken detaylarda suya dayanıklıdır diye yazıyor. Dayanıklılığını kırınca da "Biz geçirmez demedik dayanıklı dedik. Ama geçirebilir demektir bu." diyorlar. Niye yıkadığınızı sormak istiyorum. O kadar para verdiğiniz telefonu durduk yere yıkamadınız heralde?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Archiese S7 IP68 sertifikasına sahip bir telefon. Normal şartlar altında suyun içinde durabilen ve basınçlı suya dayanıklı bir telefon. Hatta yeni televizyon reklamı dahi bu özelliğe vurgu amacıyla çekilmiş. Yıkamaktan zarar gelmemesi lazım en iyisi siz servise başvurun.
 
S7 su geçirmez bir telefon değil, suya karşı dayanıklı bir telefon. Normal de bu şekilde sorun yaratmaması gerekiyor ancak şansınıza küsün, keşke hiç öyle yapmasaydınız daha iyi olurdu, çünkü firmalar kullanıcı hatası sayıyor bu durumu.
 
Onlarca reklamında suya sokuyorlar telefonu biz yapınca garanti dışı oluyor... S7 Edge'i 3 - 5 defa suya soktum, ama derin suya değil, 10 cm anca derinliği. Sadece 5 saat boyunca hoperlörden cızırtılı ses geldi daha sonra düzeldi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı