Everest SGM-X7 mouse sol click takılma sorunu

Asaf Can

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2016
Mesajlar
53
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hemen hemen 1 ay önce Platoon Sgm x7 mousesini almıştım neyse biraz CS:GO felan oynadıktan sonra mouse sol tık hafiften basmamaya başladı. Neyse sorun geçer heralde dedim bıraktım ama gene aynı sorun hatta gittikçe ilerledi sebebini bir türlü çözemedim. Sonra masaüstünde denedim bi dosyayı tutup biyere çekemiyordum yarıda bırakıyordu. Neyse aldığım yere gittim söyledim böyle böyle yenisini verdiler 2-3 gün sorunsuz oynadım sonra o da hafiften böyle olmaya başladı. Sizce sebebi nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebi, aldığın ürünün son derece kötü malzemelerden yapılmış olması. Ürünü iade ediniz. 20 TL'ye alacağınız A4 Tech 56ONU bile ondan daha iyidir.
 
Everest SGM-X7 mouse'un tıklama ömrü 3 milyon. Büyük ihtimalle tıklama ömrü bitmiştir. Sana verdikleri ürün de sıfır değildir :D Bende de vardı oyunun ortasında gitti öyle bende kablosundan tutup döndürüp döndürüp masaya vurup parçaladım mutluyum :D:D Gittim G502 aldım kafam rahat 60 milyon tıklama.(y)(y)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı